Ο άνθρωπος «σκιά» του Γ. Μπουτάρη υποψήφιος με τον Πέτρο Λέκακη

Είναι ο άνθρωπος- σκιά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Ο συνεργάτης που καθημερινά βρίσκεται δίπλα του περισσότερες ώρες και από την ίδια την οικογένειά του και τον συνοδεύει σε επίσημες και μη εμφανίσεις, από γεύματα με ξένους ηγέτες, μέχρι τις επισκέψεις του στο γήπεδο και στο Κτήμα του στο Νυμφαίο.

Είναι ο Κοσμάς. Έχει περάσει σχεδόν τη μισή του ζωή μαζί με την οικογένεια Μπουτάρη.

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν ως οδηγό του δημάρχου και τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα, όμως λίγοι γνωρίζουν το επώνυμό του.

Ο Κοσμάς Φουντουκίδης γεννήθηκε σε ένα χωριό στις Σέρρες και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά τα οποία υπεραγαπά.

Έκανε πολλές δουλειές μέχρι τα 25 του χρόνια, οπότε και ο δρόμος του τον έβγαλε στην Οινοποιητική Μπουτάρη.

Μετά από ένα διάστημα που βρέθηκε μακριά από την οικογένεια Μπουτάρη, γύρισε κοντά στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και είναι δίπλα του μέχρι και σήμερα.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Λεκάκη «Θεσσαλονίκη Πρώτη».

Όσοι τον ξέρουν καλά μιλούν για έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης και αφοσιωμένο στη δουλειά που κάνει.

Στην ερώτηση γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος με τον Πέτρο Λεκάκη τονίζει:

«Τον ξέρω χρόνια. Είναι δουλευταράς, ξέρει τα προβλήματα της πόλης και πώς να τα λύσει. Είναι νέος, τολμά και είναι ακομμάτιστος. Δεν τον κρατάει κανένα κόμμα. Αποφάσισα να τον στηρίξω και να δώσω τον αγώνα μαζί του για μια Θεσσαλονίκη Πρώτη».

πηγή: thestival.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΛΕΚΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!