ντροπή-ανήλικα-παιδάκια-μοιράζουν-φυ-1238601
ΔΗΜΟΙ | 29.09.2023 | 10:55

Ντροπή: Ανήλικα παιδάκια μοιράζουν φυλλάδια υποψήφιας του Μπακογιάννη στον ηλεκτρικό!

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία εναντίον του απερχόμενου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, προβαίνει πολίτης μόλις λίγες μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έλαβε και δημοσιεύει σήμερα το Aftodioikisi από αναγνώστη του, ανήλικα παιδιά εθεάσηαν να μοιράζουν προεκλογικά φυλλάδια υποψήφιας δημοτικής συμβούλου του Κώστα Μπακογιάννη μέσα στον συρμό του ηλεκτρικού τρένου.

Προκαλεί πραγματικά απορία πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος προκειμένου να κερδίσει λίγες ψήφους, διαπράττοντας σοβαρά νομικά αδικήματα.

Ποια είναι η άποψη του δημάρχου Μπακογιάννη για την παιδική εργασία και την παιδική εκμετάλλευση στην οποία προβαίνει η υποψήφιά του;

Πώς και ποιοι εξανάγκασαν τα παιδιά σε αυτή την πράξη;

Σημειώνεται πως πέρα από ανήλικα, δηλαδή εξ’ ορισμού ευάλωτα, τα εν λόγω παιδιά είναι Ρομά. Δηλαδή επιπλέον ευάλωτη κοινωνική ομάδα.

Ποιοι και γιατί εκμεταλλεύονται αυτά τα παιδάκια που ενδεχομένως για ένα ισχνό μεροκάματο αναγκάστηκαν να βγουν να μοιράσουν φυλλάδια;

Υπάρχουν όρια στην πολιτική ορισμένων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και δημάρχων; Πώς τα πάνε με την ανθρωπιά; Αυτά μάθαιναν στα κολλέγια στις ΗΠΑ;

Το χρονικό και η υποψήφια

Τα φυλλάδια που μοίραζαν τα ανήλικα παιδάκια ανήκουν στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ιουλία Τόλια. Η κυρία Τόλια είναι 77χρονών και είναι οδοντίατρος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η κυρία Τόλια έβαλε τα παιδάκια να περπατήσουν από τα Κάτω Πατήσια μέχρι το Μοναστηράκι και να μοιράζουν φυλλάδια.

Τα παιδάκια μπήκαν το απόγευμα της Πέμπτης στον ηλεκτρικό στα Κάτω Πατήσια. Μόλις ορισμένοι επιβάτες αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει ρώτησαν τα παιδιά. Και αυτά με τη σειρά τους εξιστόρησαν τα πάντα.

Ντράπηκε και η ντροπή με την οδοντίατρο που εκμεταλλεύεται ανήλικα παιδιά προκειμένου να κερδίσει ψήφους.

Καταδικάζει ο δήμαρχος Μπακογιάννης τις πράξεις της υποψήφιάς του;

Θα την θέσει εκτός ψηφοδελτίων;

Θα πάρει θέση επιτέλους για κάτι σημαντικό, όπως εν προκειμένω ενός ζητήματος που άπτεται των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή θα συνεχίζει να κρύβεται;

Οι κάλπες πλησιάζουν. Και ο λαός δεν ξέχνα!