Νέος χλοοτάπητας προδιαγραφών FIFA στο Δημοτικό Γήπεδο στο Μοσχάτο

Ολοκληρώνεται το έργο της τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο στο Μοσχάτο. Η αντικατάστασή του καθώς και οι εργασίες υποδομής που έγιναν για την τοποθέτηση, είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ο οποίος από την αρχή συντόνισε την προσπάθεια της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ  κατά τη διάρκεια των εργασιών έχει συνεχή προσωπική παρουσία στο γήπεδο.

Η έγκριση του έργου αντικατάστασης του χλοοτάπητα από την περιφέρεια Αττικής ύστερα από την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, αποδεικνύει ότι η Αυτοδιοίκηση έχει τη δύναμη να προσφέρει αναπτυξιακές δράσεις και παρεμβάσεις για τους πολίτες, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Η πρόταση του Δημάρχου για αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο ικανοποιεί  το αίτημα των ομάδων του ποδοσφαίρου για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Με την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του χλοοτάπητα, κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας για ένα έργο που αναμένεται να δώσει νέα αξία στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, προκειμένου να μπορούν τα νέα παιδιά να αθλούνται χωρίς πρόβλημα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γιατί η συστηματική μας δουλειά και ο σωστός προγραμματισμός μας στην αξιοποίηση δυνατοτήτων χρηματοδότησης, έχει ήδη αποφέρει οφέλη για τους πολίτες μας σε πολλά επίπεδα. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία,  προς όφελος των δημοτών μας. Παίρνουμε δύναμη από την εμπιστοσύνη τους και την ανταποδίδουμε με έργο”. 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!