νέος-βρεφικός-σταθμός-στη-δημοτική-κο-1074751
ΔΗΜΟΙ | 27.09.2022 | 11:35

Νέος Βρεφικός Σταθμός στη Δημοτική Κοινότητα Φυλής

Άνοιξε τις πόρτες του, την 1η Σεπτεμβρίου 2022, για πρώτη φορά στην Δημοτική Κοινότητα Φυλής, ο νεοσύστατος Βρεφικός Σταθμός Φυλής για να φιλοξενήσει τους 22 λιλιπούτειους μαθητές του!

Ο Βρεφικός Σταθμός δημιουργήθηκε εκεί που λειτουργούσε ο Β΄ Παιδικός Σταθμός, με σκοπό την εξυπηρέτηση των γονέων και τον τερματισμό της ταλαιπωρίας τους, όπως είχε τονίσει στην καλοκαιρινή γιορτή ο Πρόεδρος του Α΄ Παιδικού και Βρεφικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, κ. Πουλιάσης Δημήτρης. Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη και λειτουργική μονάδα, με εσωτερική διαρρύθμιση και διακόσμηση απόλυτα φιλική στα παιδιά.

Εξ άλλου, στη διάρκεια του καλοκαιριού υπό την επίβλεψη και μέριμνα του Προέδρου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση της άδειας μετατροπής του Β΄ Παιδικού σε Βρεφικό Σταθμό.

Τόσο στα παιδάκια του Βρεφικού όσο και σ΄ αυτά του Α΄ Παιδικού Σταθμού προσφέρθηκαν παιδικά σακίδια πλάτης  και παγουράκια, όπως άλλωστε γίνεται πάντα στο ξεκίνημα κάθε νέας σχολικής χρονιάς, συνοδεύονταςτις ευχές του Προέδρου για μια ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! Άλλωστε, όπως λέει ο κ. Πουλιάσης  « Η ασφάλεια , η χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών  θα αποτελούν πάντα την προτεραιότητά μας, γι΄αυτά πάντα θα αγωνιζόμαστε και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια”.