Νέος πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου εξελέγη ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, από την παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση», με 11 ψήφους, έναντι 6 που έλαβε ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης, ο οποίος έθεσε υποψηφιότητα ως μεμονωμένος υποψήφιος, και τριών λευκών, ενώ από την εκλογική διαδικασία -όπως είχε προαναγγείλει- απών ήταν ο δήμαρχος Καλαμάτας και απερχόμενος πρόεδρος της ΠΕΔ Παναγιώτης Νίκας.

Ο κ. Καμπόσος δεν δέχτηκε την πρόταση των συμβούλων Τρίπολης, Δημήτρη Βόσνου και Καλαμάτας, Σταμάτη Μπεχράκη, για διαπαραταξιακό προεδρείο με αποτέλεσμα μετά την εκλογή προέδρου να αποχωρήσουν οι σύμβουλοι όλων των λοιπών παρατάξεων.

Αντιπρόεδρος της ΠΕΔ εξελέγη ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος και γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης. Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλέχτηκαν ο δήμαρχος Νεμέας Κώστας Καλαντζής και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Σπάρτης Σταύρος Αργειτάκος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΚΑΜΠΟΣΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΗΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!