nέοι-αντιδήμαρχοι-σε-δ-βόλου-δ-ρήγα-φερ-101768
ΔΗΜΟΙ | 01.09.2020 | 08:31

Nέοι αντιδήμαρχοι σε Δ.Βόλου, Δ.Ρήγα Φεραίου, Δ.Ζαγοράς -Μουρεσίου (ονόματα)

Ο Θέμης Τζούνης είναι η τρίτη και τελευταία- προς το παρόν- αλλαγή σε επίπεδο αντιδημαρχών στον Δήμο Βόλου. Ο κ. Τζούνης αναλαμβάνει καθήκοντα στη θέση της Βούλας Αναγνώστου ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος υπέγραψε  την απόφαση για τον ορισμό αντιδημάρχων που θα ασκήσουν καθήκοντα για έναν ακόμη χρόνο έως 1η Σεπτεμβρίου 2021. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Τρία είναι τα νέα πρόσωπα που θα δοκιμαστούν σε θέσεις ευθύνης τον επόμενο ένα χρόνο: ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης ο Θέμης Τζούνης, ως αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων ο Αργύρης Κοπάνας και ως πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, ο Γιώργος Βλιώρας. Για τον ορισμό του κ. Βλιώρα στη θέση της προεδρίας του οργανισμού, πραγματοποιήθηκε χθες δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Βλιώρας θα αναλάβει επίσημα καθήκοντα από τις 10 Σεπτεμβρίου καθώς αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη η υπογραφή συμβάσεων των γονέων που πήραν voucher για βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς και η αλλαγή προέδρου και άρα υπογράγοντα των συμβάσεων ενδεχομένως προκαλούσε πρόβλημα στις εγγραφές των παιδιών.

Από μεθαύριο, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου καθήκοντα αναλαμβάνουν οι:

-Θεοδώρου Αθανάσιος αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Διοίκησης και Τεχνικών Υπηρεσιών

-Σταυρίδης Αθανάσιος, αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Βιώσιμης Κινητικότητας

-Πράττος Γεώργιος, αντιδήμαρχος Καθαριότητας- Ανακύκλωσης- Πολιτικής Προστασίας

– Μαλαματίνης Απόστολος, αντιδήμαρχος Πρασίνου, με αρμοδιότητες:

-Σαββάκης Αριστείδης, αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας

-Κοπάνας Αργύριος, αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων (πλην της Δημοτικής Ενότητας Ν. Ιωνίας)

-Στεφόπουλος Χρήστος, αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητα Ν. Ιωνίας και Δημοτικών Κοιμητηρίων

-Τζούνης Ευθύμιος (Θέμης) , αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης

– Μποντού – Τοκαλή Γεωργία, αντιδήμαρχος Παιδείας- Πολιτισμού

-Μπατζιάκας Αναστάσιο, αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης –Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού.

Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ορίστηκαν οι κ.κ. Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Απόστολος Νάσιος για θέματα εξυπηρέτησης του πολίτη και Αναστασία Μορφογιάννη –πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ για θέματα δημοσίων σχέσεων και εκδηλώσεων.

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Ρήγα Φεραίου

Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου Ρήγα Φεραίου που η θητεία τους ξεκινά το Σεπτέμβριο του 2020 και λήγει σε ένα έτος.

Ειδικότερα, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών – ΚΕΠ –Παιδείας –Πολιτισμού και Αθλητισμού, ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νικόλαος Πρίντζος του Ιωάννη, Αντιδήμαρχος  Οικονομικών Υπηρεσιών – Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Δημότη, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Γιαννακός Ευάγγελος του Δημητρίου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών, η Δημοτική Σύμβουλος, Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου του Νικολάου Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, ο  Δημοτικός Σύμβουλος,  Χρήστος Μακεδών του Ιωάννη.

Επίσης, προστίθενται στον ορισθέντα Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας,  Δημήτριο Παλληκάρη με θητεία από 1-7-2020 έως 31-12-2023, επιπλέον αρμοδιότητες όπως το να ασκεί καθήκοντα ληξιάρχου του ληξιαρχείου Κεραμιδίου, τα οποία θα ασκεί σε περίπτωση αναπλήρωσης του ληξιάρχου και να τελεί πολιτικούς γάμους σε περίπτωση αναπλήρωσης του Δημάρχου στη Δημοτική Ενότητα Κεραμιδίου

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Πρίντζος του Νικολάου.

Ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, κ. Δημήτρης Νασίκας ευχήθηκε στους αντιδημάρχους που ορίστηκαν, καλή δύναμη στη συνέχιση των καθηκόντων τους και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα τους στο έργο που θα επιτελέσουν προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

Από την πλευρά τους οι ορισθέντες αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό τους και δεσμεύτηκαν  πως θα εκπληρώσουν με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας τα καθήκοντά τους, ενισχύοντας το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Ορισμός νέων αντιδημάρχων στον δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Τους νέους αντιδημάρχους που θα αναλάβουν από 1η Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι 31 Αυγούστου 2021, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης.

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ζαγοράς αναλαμβάνει ο Απόστολος Κοντογιώργος, που του μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες διοικητικών θεμάτων, οικονομικών θεμάτων, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού και Τεχνικών Έργων.

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βασταρδής.

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, με ευθύνη για τα αδέσποτα, τα θέματα άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας στη δημοτική Ενότητα Ζαγοράς, την παρακολούθηση εφαρμογής των διαδικασιών για την απασχόληση εργαζομένων, αναλαμβάνει ο Νίκος Λαμπαδάρης.

Αντιδήμαρχος για θέματα ύδρευσης, πολιτικής Προστασίας, άρδευσης και αγροτικής οδοποιίας στη δημοτική Ενότητα Μουρεσίου και παρακολούθηση διαδικασιών απασχόλησης εργαζομένων, αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης.