Νεο σύγχρονο υπερηχοτομογράφο απέκτησε το Κέντρο Υγείας Νίκαιας

Το Κέντρο Υγείας Νίκαιας  απέκτησε νέο σύγχρονο υπερηχοτομογράφο «triplex καρδιάς και μεγάλων αγγείων» μετά από δωρεά του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου στο κεντρικό κτίριο του Κέντρου Υγείας Νίκαιας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Υγείας Νίκαιας εξυπηρετεί καθημερινά 380 άτομα.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφερόμενος σ’αυτή τη δωρεά δήλωσε:

« Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να ενισχύει με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει τη Δημόσια Υγεία. Η πανδημία επιβεβαιώνει την ανάγκη στήριξης των Κέντρων Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με ενέργειες  που να χαρακτηρίζονται από συνέχεια και καθολικότητα. Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Κέντρου Υγείας Νίκαιας,  παραδώσαμε έναν σύγχρονο υπερηχοτομογράφο προκειμένου να συμβάλλουμε στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών  στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες και σε δράσεις που να ακολουθούν τις ανάγκες της εποχής όπως αυτές διαμορφώνονται μέσα από τις σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]