Νέο ράπισμα Μπρέγιαννη κατά «τηλε-δημάρχου Αμαρουσίου» Γ. Πατούλη - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
18
Μάι
Back

Νέο ράπισμα Μπρέγιαννη κατά «τηλε-δημάρχου Αμαρουσίου» Γ. Πατούλη

Για «ύβρεις επιπέδου κερκίδας Γ’ Εθνικής» κατηγορεί το δήμαρχο Αμαρουσίου («τηλε-δήμαρχο», όπως τον χαρακτηρίζει) Γιώργο Πατούλη ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι, επιστροφή στο μέλλον» Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, και αφορμή τις απαντήσεις του πρώτου για τις χρήσεις γης στην πόλη και το IBC.

«Είναι προφανές πως ο κ. Πατούλης διακατέχεται από μια πραγματική αγωνία να συγκριθεί με κάθε τι παλαιότερο, για να αποδείξει (πρώτα απ ‘όλα στον εαυτό του) ότι ίσως και να έχει κάνει κάτι ο ίδιος στα τόσα χιλιόμετρα που άσκοπα και μάταια έχει διανύσει από το 2006. Η τόσο συχνή αναφορά στην προηγούμενη διοίκηση, αποδεικνύει πως η σύγκριση έχει στοιχειώσει τον ίδιο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η παράταξη «Μαρούσι, επιστροφή στο μέλλον».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΡΟΥΣΙ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Δεν χρειάζεται να απολογείται διαρκώς ο επί παντός επιστητού τηλε-δήμαρχος Αμαρουσίου. Δεν χρειάζεται καν να κουράζονται οι έμμισθοι επικοινωνιολόγοι που έχει επιστρατεύσει για να απαντούν με ύβρεις στους επικριτές του και μάλιστα σε τρίτο πρόσωπο, ως άλλος Καίσαρας.

Η τελευταία του ανακοίνωση (18/02), είναι χαρακτηριστική. Ας μετρήσει ο κάθε Μαρουσιώτης τις δύο πιο συχνά χρησιμοποιούμενες αναφορές στο τελευταίο κείμενό του:

Η μία, αφορά στη διαρκή σύγκριση με το παρελθόν και στις εμμονικές επικλήσεις της προηγούμενης διοίκησης, σε βαθμό που χρήζουν επιστημονικής μελέτης. Είναι προφανές πως ο κ. Πατούλης διακατέχεται από μια πραγματική αγωνία να συγκριθεί με κάθε τι παλαιότερο, για να αποδείξει (πρώτα απ ‘όλα στον εαυτό του) ότι ίσως και να έχει κάνει κάτι ο ίδιος στα τόσα χιλιόμετρα που άσκοπα και μάταια έχει διανύσει από το 2006. Η τόσο συχνή αναφορά στην προηγούμενη διοίκηση, αποδεικνύει πως η σύγκριση έχει στοιχειώσει τον ίδιο. Και άλλωστε, για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν, ποιος πολίτης και ποιος δημότης θα εμπιστευτεί πια μια διοίκηση που το μόνο που κάνει είναι να κοιτά προς τα πίσω, προς το παρελθόν, μήπως και βρει κάτι καινούργιο να ψελλίσει; Κανείς πια δεν εμπιστεύεται αυτόν που νομίζει πως οδηγεί κοιτάζοντας μόνο το καθρεφτάκι…

Η δεύτερη συχνότερη αναφορά στα κείμενα του νυν (και προσεχώς τέως) τηλέ-δημάρχου, περιλαμβάνει ύβρεις επιπέδου κερκίδας Γ’ Εθνικής. Δεν αξίζει κανείς να πέσει εκεί. Αντί για πραγματικά πάρκα, αληθινά γήπεδα και αθλητισμό, ο προσεχώς τέως προτιμά μάλλον τις ύβρεις των χούλιγκαν και το λεξιλόγιο της κερκίδας.  Φευ!  Προετοιμάζεται μάλλον ο ίδιος για την κερκίδα…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!