Νέο «αγκάθι» στην παράταξη Μπουτάρη

Νέα προβλήματα αντιμετωπίζει η παράταξη «Πρωτοβουλία» του Γιάννη Μπουτάρη μετά την αποπομπή από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ) της δημοτικής συμβούλου (προερχόμενης από το ΠΑΣΟΚ) Δήμητρα Αγκαθίδου.

Όπως γράφει ο Αγγελιοφόρος, η κ. Αγκαθίδου ετοιμάζεται να αποστείλει επιστολή απολογισμού των δύο ετών της θητείας της στην  ΚΕΔΗΘ και να εκφράζει την έντονη ανησυχία της για το μέλλον της επιχείρησης.

Παράλληλα η δημοτική σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας» δεν χάνει ευκαιρία να δέιχνει τη δυσαρέσκεια της, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την προτελευταία συνεδρίαση του δ.σ.  κατά τη διάρκεια τη οποίας δεν υπερψήφισε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, αρκούμενη να δηλώσει «παρούσα».

Υπενθυμίζεται ότι αποστασιοποιημένος από την παράταξη Μπουτάρη εμφανίζεται και ο πρώην αντιδήμαρχος  καθαριότητας Στάθης Αβραμίδης, ενώ είναι γνωστή η κριτική που υφίσταται ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Χ. Καπόν, ειδικά μετά την «αθώωση» Παπαγεωργόπουλου στο δικαστήριο.

Τελευταία, τα βέλη της κριτικής δημοτικών συμβούλων της «Πρωτοβουλίας» δέχεται και ο γενικός γραμματέας του δήμου Θ. Ψαρράς, ο οποίος μετά το νέο οργανόγραμμα έχει αναλάβει και αρμοδιότητες αντιδημάρχων και εντεταλμένων συμβούλων.

Διαβάστε επίσης

«Δηλητηριώδη» σενάρια για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Ο Μπουτάρης ανακατεύει την «τράπουλα»

Θεσ/νίκη: Υπεξαίρεση: Ο Καπόν βγάζει «λάδι» τον Παπαγεωργόπουλο

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΚΑΘΙΔΟΥ


Αφήστε μια απάντηση