Νέες υποψηφιότητες στον Συνδυασμό του δημάρχου Πεντέλης

Την υποψηφιότητά τους με το Συνδυασμό «Δημοτική Συμμαχία» του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές ανακοίνωσαν η Αγγελική Βούλγαρη και ο Χρήστος Αρναουτόπουλος.

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος δήλωσε στον Δήμαρχο: «Έχω εμπνευστεί από την πορεία και τα αποτελέσματα της δράσης σας στον Δήμο μας. Μπορώ να στηρίξω ουσιαστικά το κοινό μας όραμα για Ανθρώπινη, Καθαρή και Λειτουργική Πόλη. Σκοπεύω να «φωτίσω» μέσα από τον δικό μου τομέα, εκείνον του Πολιτισμού, των Τεχνών και της Κοινωνικής Πολιτικής, την τοπική μας κοινότητα. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.»

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος επεσήμανε: «Οδηγός μου η αγάπη  μου για τον τόπο μας. Κρατώ τις ρίζες του Μελισσιώτη από τον παππού μου. Ήταν ο πρώτος μανάβης με άμαξα που προμήθευε τα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη από τα χρόνια της κατοχής. Γεννήθηκα στα Μελίσσια, και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά  30 χρόνια στην πόλη μας. Όπως είναι φυσικό οι επαφές  με τους συνδημότες μου είναι καθημερινές. Γνωρίζω καλά ποια είναι  τα ευαίσθητα σημεία του  Δήμου μας. Η απόφασή μου να μπω στον αγώνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν ήταν απόφαση της στιγμής. Μετά από πολύ σκέψη και με γνώμονα πάντα την προσφορά  μου στον συνάνθρωπο και ειδικά στον δημότη με έκανε να ταχθώ δίπλα στον  Δήμαρχό μας Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, ο οποίος μόνο έργο,  καθαρότητα, ανθρωπιά, εργατικότητα και προσφορά έχει να επιδείξει. Έργο ουσιαστικό για το καλό του τόπου μας. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο Άρχων της πόλης μας τα τελευταία 20 χρόνια. Έχοντας ως πρότυπο τον Δήμαρχό μας, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια δυνατή τοπική κοινωνία και ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!