Νέες σύγχρονες κλιματιστικές μονάδες σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του Δ. Φυλής

Στην προμήθεια νέων σύγχρονων κλιματιστικών μονάδων, προκειμένου να διατεθούν σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του Δήμου με βάση τα αιτήματα των Διευθυντών, προχώρησε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, θα πραγματοποιηθεί συντήρηση στις υφιστάμενες κλιματιστικές μονάδες, με τοποθέτηση ειδικού αντιϊκού φίλτρου ενεργού άνθρακα,  με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Πρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Ε. Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε:

«Προμηθευτήκαμε και θα παραδώσουμε νέα κλιματιστικά για τις ανάγκες των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με βάση πάντα τα αιτήματα των Διευθυντών.

Είναι σύγχρονα, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και θα λειτουργήσουν με τα ισχύοντα πρωτόκολλα (καλός αερισμός, παράθυρα ανοιχτά κλπ.).

Είμαστε παρόντες σε ότι μας ζητηθεί και αποσκοπεί στην αναβάθμιση των σχολικών μονάδων και την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης στα παιδιά μας. Η θέση του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού είναι σαφής: Η εκπαίδευση είναι δημόσιο αγαθό και εμείς πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να προσφέρουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα παραπάνω από όσα χρειάζεται. Στον Δήμο Φυλής αποδίδουμε μεγάλη αξία στην Παιδεία».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]