Νέες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στο Δ. Καλαμάτας - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
16
Οκτώβριος
Back

Νέες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στο Δ. Καλαμάτας

Συνάντηση είχε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου 2017, στο ιστορικό δημαρχείο, με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του ΝΟΚ, με αντικείμενο την κατασκευή νέων ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, που προγραμματίζεται από το δήμο Καλαμάτας.

Οι νέες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις θα χρηματοδοτηθούν μέσω της διαδικασίας ΣΔΙΤ και θα καταλαμβάνουν έκταση περίπου 4 στρεμμάτων, στη χερσαία ζώνη και στο σημείο όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις, στις οποίες στεγάζονται ο ΝΟΚ και ο «Αίολος».

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΝΟΚ ότι ο σεβασμός στην ιστορία και την παρουσία του ΝΟΚ είναι δεδομένος, καθώς και ότι με την ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων ναυταθλητικών εγκαταστάσεων θα γίνει παραχώρηση κατά χρήση. Ο ΝΟΚ και τα άλλα ναυταθλητικά σωματεία μόνο ωφέλεια μπορεί να έχουν από τις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο προλιμένας, με τις αυθαιρεσίες και την προχειρότητα των εγκαταστάσεων, είναι προσβλητική για την πόλη, δεδομένου ότι πρόκειται για την πλέον τουριστική περιοχή της Καλαμάτας.

Επισημαίνεται ότι στο συγκεκριμένο χώρο προβλέπονται ναυταθλητικές εγκαταστάσεις από το master plan λιμένα Καλαμάτας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!