Νέα λουλούδια και φυτά σε νησίδες, πεζόδρομους και πάρκα από τον Δήμο Αθηναίων

  • Απο stergios
  • 14 Δεκεμβρίου 2019 - 14:10
  • Comments Off

Ένα πρόγραμμα φυτεύσεων νέων δέντρων, φυτών και λουλουδιών σε νησίδες, πεζόδρομους, παρτέρια, πάρκα και άλλους χώρους της πόλης βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Δήμο Αθηναίων. Τις προηγούμενες ημέρες οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Πρασίνου έκαναν παρεμβάσεις σε πολλές διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, φροντίζοντας να καλυφθούν κενά σημεία ταυτόχρονα με την περιποίηση του πράσινου που ήδη υπάρχει.

Επιπλέον σε αρκετές περιπτώσεις βάφτηκαν τα παρτέρια και οι άλλοι χώροι που γίνονται οι φυτεύσεις προκειμένου να γίνουν πιο όμορφοι και πιο φιλικοί για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας.

«Μπορεί σήμερα να βρέχει, αλλά σύμφωνα με την πρόγνωση αύριο έχει ηλιόλουστη Κυριακή. Ιδανική για βόλτα στην στολισμένη Αθήνα. Με χρώμα στις νησίδες της Πατησίων και της Αλεξάνδρας. Με λουλούδια στη Φωκίωνος Νέγρη, την πλατεία Παλαιάς Βουλής και το πάρκο ΚΑΠΑΨ στους Αμπελόκηπους» έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΚΑΠΑΨ, ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!