Νέα κρίση στο Δ. Διονύσου: Απορρίφθηκε από το δ.σ. ο προϋπολογισμός

Απορρίφθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου ο προϋπολογισμός του 2013, αφού δε συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα:

Υπέρ ψήφισαν – 19.

Κατά  – 15.

Λευκό  – 5.

Αποχή  – 1.

Απόντες  – 1 σύμβουλος της δημοτικής αρχής.

Κατά τη συζήτηση για τη στελέχωση των Νομικών Προσώπων:

Για το Νομικό Πρόσωπο  ΕΣΤΙΑ: η πρόταση της δημοτικής αρχής δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία και απορρίφθηκε.

Υπέρ ψήφισαν – 19.

Κατά  – 21.

Απόντες  – 1 σύμβουλος της δημοτικής αρχής.

Για το Νομικό Πρόσωπο  ΘΕΣΠΙΣ: η πρόταση της δημοτικής αρχής δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη πλειοψηφία και απορρίφθηκε.

Υπέρ ψήφισαν – 20.

Κατά  – 21.

Πανικόβλητη από τις εξελίξεις  η δημοτική αρχή απέσυρε από τη συζήτηση το 4ο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου της Συμμαχίας για τον Πολίτη Θανάση Μπούσμπουρα για το λόγο της απόσυρσης, ο δήμαρχος εξετράπη χαρακτηρίζοντας τον  «Χρυσαυγίτη».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση και αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Κι επειδή δεν υπήρχε πλέον απαρτία, διαλύθηκε το δημοτικό συμβούλιο.

Είναι χαρακτηριστικό των ραγδαίων εξελίξεων ότι, δημοτική σύμβουλος προσκείμενη στη δημοτική αρχή δήλωσε από μικροφώνου ότι, λυπάται γιατί βρίσκεται σε αυτή την παράταξη.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΠΟΡΡΙΨΗ, ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!