Νέα Φιλαδέλφεια: Λειτουργούν και πάλι οι υπηρεσίες καθαριότητας

Αποχώρησαν από νωρίς το πρωί σήμερα (11/6), οι ελάχιστοι «οπαδοί» που βρίσκονταν στην νότια πύλη του Άλσους εμποδίζοντας τους εργαζόμενους των υπηρεσιών καθαριότητας να προσεγγίσουν το χώρο των εγκαταστάσεων του Δήμου. Έτσι λειτουργούν και πάλι κανονικά οι υπηρεσίες μετά την ομηρία στην οποία βρίσκονταν εδώ και δέκα μέρες, δημιουργώντας ασφυκτική κατάσταση στη αποκομιδή και τον οδοκαθαρισμό της πόλης.

Η δημοτική αρχή όλο αυτό το διάστημα επέμενε στην ειρηνική επίλυση του θέματος της «κατάληψης», χωρίς αποτέλεσμα. Στο τέλος υποχρεώθηκε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για να προστατέψει την δημόσια υγεία και την εργασία των υπαλλήλων του Δήμου, γεγονός που κινητοποίησε αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς όμως να χρειαστεί να γίνει καμιά επέμβαση. Η μηνυτήρια αναφορά, όπως δηλώνει η δημοτική αρχή, θα αποσυρθεί, εφόσον σκοπός ήταν να λειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις και μόνο.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!