νέα-φιλαδέλφεια-επίθεση-σε-δημοτικό-σ-884589
ΔΗΜΟΙ | 11.03.2021 | 23:59

Νέα Φιλαδέλφεια: Επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο -Τον χτύπησαν με σίδερο

Νέα Φιλαδέλφεια: Επίθεση σε δημοτικό σύμβουλο -Τον χτύπησαν με σίδερο

Επίθεση δέχτηκε σήμερα (11/3)το απόγευμα μπροστά στο σπίτι του ο δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, της παράταξης «Πόλη της καρδιάς μας», Κώστας Τομπούλογλου (στη φωτο αριστερά).

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης και αδερφό του Χάρη (στη φωτο δεξιά), δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα με σίδερο πό χούλιγκανς και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο!

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο Χ. Τομπούλογλου είχε καταγγείλει οπαδικές ιστοσελίδες λόγω σχολίων που τον κατηγορούσαν ότι «έχει επιλέξει να κοντράρει σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια, όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΑΕΚ και τη λειτουργία του νέου γηπέδου».

Ενώ είχε καταθέσει και σχετική μήνυση στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «εναντίον όλων των φυσικών και ηθικών αυτουργών, για τα δημοσιεύματα και τις απειλές κατά της ζωής και της σωματικής μου ακεραιότητας, που κατακλύζουν από χθες το βράδυ γνωστά οπαδικά site, με την μορφή αναρτήσεων και σχολίων.

Στο νοσοκομείο επισκέφτηκαν τον Κ. Τομπούλογλου, ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λύσανδρος Γεωργαμλής.