Νέα επιχείρηση καθαρισμού σε κτίρια στο κέντρο της Αθήνας

Νέα επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης δύο κτιρίων που αποτελούν επικίνδυνες εστίες μόλυνσης στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, παρουσία εισαγγελέα από συνεργεία του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, την ΥΠΕΕ και την Υγειονομική Διεύθυνση της Νομαρχίας Αθηνών. 
 
Στα δύο κτίρια, επί της οδού Βίκτωρος Ουγκώ, διαπιστώθηκαν ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής τόσο στον εσωτερικό χώρο όσο και στο προαύλιο, γεγονός που έθετε σε κίνδυνο την υγεία των περιοίκων.

Τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, απομάκρυναν σωρούς συσσωρευμένων απορριμμάτων και απολύμαναν τους χώρους. Η επιχείρηση του Δήμου Αθηναίων συνεχίστηκε και σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μαμούρη, στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών και οικοδομικών υλικών.
 
Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ σχετικά με τις επιχειρήσεις καθαρισμού στο κέντρο της Αθήνας κάντε κλικ εδώ: http://www.aftodioikisi.gr/content/7223

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!