Νέα επίθεση Πατούλη στον Πουλάκη: Εισηγήθηκε την αργία Μπέου γιατί έχει προσωπικά μαζί του!

Νέα επίθεση στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη εξαπέλυσε λίγες ώρες μετά την σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Γιώργος Πατούλης. Σε συνέντευξή του στον Επικοινωνία 94FM και στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» ο κ. Πατούλης ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι μιας και η επιβολή πειθαρχικών ποινών για τους δημάρχους σε περίπτωση παραπομπής τους στη Δικαιοσύνη και χωρίς να υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση, «βασίζεται σε φωτογραφική  διαδικασία, ενδεχομένως ο κ. Πουλάκης την έκανε ως εισήγηση επειδή έχει τις αντιθέσεις με τον κ. Μπέο…!»

«Καταρχήν, δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στο Βόλο. Απ’ ότι ξέρω από το Βόλο είναι η καταγωγή και η πατρίδα του κ. Πουλάκη. Αυτό που εμείς σαν Αυτοδιοίκηση δεν θέλουμε είναι τα προσωπικά προβλήματα είτε του Γενικού Γραμματέα, είτε του οποιουδήποτε άλλου, να σχετίζονται με το τι θα κάνουμε σαν αυτοδιοίκηση. Σε μία αυτοδιοίκηση που στη Χώρα μας έχει πολεμηθεί, έχει πυροβοληθεί, όσο καμία αυτοδιοίκηση σε άλλη χώρα της Ευρώπης δεν έχει πυροβοληθεί έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης. Και πρόσθεσε: «Έχει σημασία ο κ. Πουλάκης να βλέπει τα προβλήματα όχι ως άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών της Ελλάδας. Θεωρούμε λοιπόν ότι έχει αναγάγει το προσωπικό πρόβλημα που ενδεχομένως να έχει με τον κ. Μπέο σε ένα πρόβλημα της Αυτοδιοίκησης».

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Πατούλη κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Η φωτο είναι από το taxydromos.gr

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΠΕΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!