Νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Τρικκαίων μέσω «Φιλόδημου»

  • Απο stergios
  • 22 Φεβρουαρίου 2020 - 13:10
  • Comments Off

Εκσυγχρονισμός, ανακατασκευή και βελτιωμένες υπηρεσίες καθαριότητας από τον Δήμο Τρικκαίων προς τους πολίτες. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, εγκρίθηκε η συνεχιζόμενη προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος στους δημότες. Αυτό έγινε με την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την εξασφάλιση 310.000€ για αγορά – ανακατασκευή 5 απορριμματοφόρων του στόλου οχημάτων του Δήμου. Τα χρήματα προέρχονται απότο0 ταμείο του δήμου και Το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Για τα δύο από τα οχήματα θα γίνει ανακατασκευή της υπερκατασκευής (της «βαρέλας», όπως λέγεται), προκειμένου να εξασφαλίζει καλύτερες υπηρεσίες. Τα άλλα 3 οχήματα προκύπτουν από αγορά και μετασκευή, ώστε να ενταχθούν στον υπάρχοντα στόλο, αυξάνοντας τη δυναμικότητά του.

Ο προϋπάρχων σχετικός προγραμματισμός του Δήμου Τρικκαίων επιβεβαιώθηκε και από πρόσφατη σύσκεψη, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γ. Ζιώγα και τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας.

Αυτός ο προγραμματισμός, όπως υπενθύμισε ο κ. Ζιώγας, περιελάμβανε οργανωτικά ζητήματα (επαφές με παραγωγούς στη λαϊκή αγορά και υπεύθυνους των σούπερ μάρκετ, τροποποίηση δρομολογίων μετά από αυτοψίες, διαμόρφωση εικόνας για τα δρομολόγια, θεσμός «Κάθε μέρα μια γειτονιά» κ.α.). Μαζί με τα νέα οχήματα, ο Δήμος και σε επίπεδο εξοπλισμού, με έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων, ενισχύει την προσπάθεια για πιο καθαρή πόλη, πάντα σε συνεργασία με τους δημότες.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]