ΝΔ: Επαναφέρουν σενάριο Μπακογιάννη για ΚΕΔΕ -Τι απαντά ο ίδιος

Σενάριο Μπακογιάννη στην ΚΕΔΕ επαναφέρουν ορισμένοι «γαλάζιοι» αιρετοί αλλά και κεντρικά στελέχη της ΝΔ, μετά την διαφαινόμενη ρήξη μεταξύ Λάζαρου Κυρίζογλου και Δημήτρη Παπαστεργίου, που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr.

Σύμφωνα με όσους υποστηρίζουν την συγκεκριμένη άποψη «μόνο με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, (σ.σ. ο οποίος εξάλλου είναι και ex officio μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ), θα μπορούσε η ΝΔ να πάει ενωμένη».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ο δήμαρχος Αθηναίων, μπροστά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, έχει δεχθεί σχετικές οχλήσεις τις τελευταίες ημέρες, με τον ίδιο ωστόσο να παραμένει στην άποψη που είχε δημοσιεύσει στα τέλη Αυγούστου η ιστοσελίδα: «Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Έχω πολύ δουλειά να κάνω στην Αθήνα».

Εξάλλου, εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μία υποψηφιότητα Μπακογιάννη θα οδηγούσε τον Λάζαρο Κυρίζογλου να κάνει πίσω. Μάλιστα, πολλοί θεωρούν ότι μία τέτοια εξέλιξη μπορεί να έριχνε περισσότερο λάδι σε μία ήδη αναμμένη φωτιά, η οποία, σύμφωνα με έμπειρους περί τα νεοδημοκρατικά, έχει και εσωκομματικές προεκτάσεις.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΕΔΕ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΧΙ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!