Ναυπακτία: Καταγγελία Δημοτικής Παράταξης για οφειλόμενη παραχώρηση χώρων

Αναφορά-Καταγγελία προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο έκανε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης  “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ” στην Ναυπακτία, κ. Ανδρέας Κοτσανάς, η οποία έχει να κάνει με την παραχώρηση χώρων στις δημοτικές παρατάξεις κάτι που σύμφωνα με την καταγγελία δεν έχει γίνει ακόμα. Αναλυτικά ο κ. Κοτσανάς αναφέρει τα εξής:

Κύριε Υπουργέ, 

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας όφειλε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κος Β. Γκίζας, σύμφωνα με το νόμο 4555 άρθρο 73 παρ.9,  να μας παραχωρήσει εξοπλισμένο χώρο καθώς και γραμματειακή υποστήριξη στις Δημοτικές Παρατάξεις.

Είκοσι μέρες μετά ο χώρος αυτός δεν είναι στη διάθεσή μας παρά το προφορικό αίτημα μου στο Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών και την ενημέρωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου από τον ίδιο   με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένος να κοινοποιήσω το αίτημα μου σε εσάς.

Σημειωτέον οι διαθέσιμοι χώροι είναι πάρα πολλοί και ενδεικτικά τόσο στο Κεντρικό Δημαρχείο όσο και στο Κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Ως εκ του τούτου δεν υπάρχει λόγος για τη μη άμεση παραχώρηση χώρου με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία των Δημοτικών Παρατάξεων.

                                         Με εκτίμηση, 

  ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ

“ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ”

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ, ΧΩΡΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!