Νάξος: Τέλος η «εθελοντική» εργασία στην καθαριότητα

Τέλος στην «εθελοντική» εργασία στον τομέα καθαριότητας του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων φαίνεται ότι μπήκε από χθες μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Νάξου από τον Επόπτη Εργασίας.

Όπως αναφέρει το Naxos News σε έλεγχο που διεξήχθη ζητήθηκαν τα στοιχεία εργαζομένων στην καθαριότητα το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της παραλίας της Νάξου, που όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν δημοτικοί υπάλληλοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως μετά σταμάτησαν να εργάζονται όλοι οι εργαζόμενοι-«εθελοντές» στην καθαριότητα.

Σημειώνεται, ότι σχετική καταγγελία είχε κάνει προς την Εισαγγελία και κάθε αρμόδιο το σωματείο εργαζομένων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Μάλιστα, το σωματείο, απέστειλε σήμερα Τετάρτη εκ νέου την καταγγελία, αποσαφηνίζοντας, αυτό που είχε αναφέρει ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 24/5, ότι δεν ήταν ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, αλλά των τριών από τα πέντε μέλη του.

Τόσο ο δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, όσο και ο αντιδήμαρχος, Μανώλης Πολυκρέτης, υπεραμύνθηκαν των καταγγελιών, στις οποίες αναφέρθηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση, λέγοντας ότι κανείς εργαζόμενος δεν έμεινε απλήρωτος στα δυόμισυ χρόνια που διοικεί η δημοτική αρχή, όπως και ότι κανένας εργαζόμενος δεν είναι «όμηρος», όπως είπης είχε καταγγείλλει το σωματείο.

Το αποτέλεσμα όμως, δικαιώνει τους καταγγέλλοντες.

 

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!