Να συνεχίσει τον αγώνα για την διατήρηση των ΤΕΙ αποφάσισε ο Δ. Αιγιάλειας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγιάλειας σε έκτακτη συνεδρίαση του την Τρίτη 12 Μάρτιου 2013, με μοναδικό θέμα τη συνέχιση των κινητοποιήσεων σχετικά με τη διατήρηση των σχολών ΤΕΙ στο Αίγιο αποφάσισε :

1.    Θεωρεί άκρως προσβλητική προς την πόλη του Αιγίου και το Δήμο Αιγιάλειας την στάση του Υπουργού Παιδείας και παραγόντων του Υπουργείου.

 2.    Προχωρά σε προειδοποιητικό κλείσιμο του Δημαρχείου και όλων των υπηρεσιών του Δήμου (ΚΕΠ κλπ), εκτός της υπηρεσίας καθαριότητας,  την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013.

 3.    Διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη του Αιγίου και καθιστική διαμαρτυρία στην Πλατεία Αγίας Λαύρας την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 και ώρα 19:30.

 4.    Διοργανώνει Παναιγιάλειο συλλαλητήριο την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 και πορεία προς την Εθνική Οδό. Την ίδια ημέρα θα παραμείνουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, τα καταστήματα της Αιγιάλειας  καθώς και οι Δημόσιες Υπηρεσίες , Τράπεζες κλπ. Μέχρι την ημέρα εκείνη θα αποφασιστεί αν οι κινητοποιήσεις της 20ηςΜαρτίου θα προσλάβουν χαρακτήρα αόριστης χρονικής διάρκειας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΤΕΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!