Να ανακληθεί η απόφαση του ΣτΕ για διακοπή εργασιών στο Βοτανικό, ζητά η «Μπάμπης Βωβός»

Αίτηση ανάκλησης κατά της διακοπής των εργασιών κατασκευής του Mall στο Βοτανικό που εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) κατέθεσε η εταιρεία «Μπάμπης Βωβός – διεθνής Τεχνική ΑΕ».

Στην αίτησή της προς το ΣτΕ η εταιρεία υποστηρίζει ότι μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής υπέστη μεγάλη οικονομική ζημιά, η οποία μάλιστα κατά τους ισχυρισμούς της θα καταστεί ανεπανόρθωτη εάν παραταθεί η προσωρινή αναστολή ή αν γίνει δεκτή η αίτηση αναστολής των κατοίκων. «Σε μια τέτοια περίπτωση η εταιρεία θα πάψει να λειτουργεί και όλοι οι εργαζόμενοι θα χάσουν την εργασία τους σε μια εποχή έντονης οικονομικής κρίσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα η εταιρεία αναφέρει έτσι θα ματαιωθεί οριστικά η «διπλή Ανάπλαση των Αθηνών», γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη το δημόσιο συμφέρον. Η αίτηση της εταιρείας θα εξεταστεί τις προσεχείς ημέρες από το ΣτΕ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]