Ν. Κακλαμάνης: Μόνη λύση για τα σκουπίδια οι προσλήψεις

 Την ισχύ διετούς μεταβατικής περιόδου για τη εφαρμογή του νέου νόμου περί προσλήψεων ειδικά για τον τομέα της καθαριότητας των Δήμων της χώρας, που όπως κατά την άποψή του πάντα, θα επιφέρει άμεσες λύσεις, ζητάει ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Νικήτας Κακλαμάνης. 

Παράλληλα, επιρρίπτει ευθύνες στον Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση, για τους «λόφους» που σχηματίζουν τα σκουπίδια στην Αττική, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα ότι τον είχε προειδοποιήσει  για τις τραγικές συνέπειες που θα προέκυπταν, από την αιφνίδια και εκτός πάσης λογικής αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, στους Ο.Τ.Α της χώρας.

«Η αδιαλλαξία του αρμόδιου υπουργού, οδήγησε σήμερα στο αδιέξοδο που θα επεκταθεί σ’ ολόκληρη τη χώρα. Μόνη λύση, η έγκριση επείγουσας τροπολογίας, προκειμένου τουλάχιστον για δύο χρόνια να ισχύσει το καθεστώς για τις προσλήψεις, προ του νόμου Ραγκούση και βεβαίως στη συνέχεια η άρση της απαγόρευσης των προσλήψεων στην καθαριότητα (λόγοι Δημόσιας Υγείας) και στους παιδικούς σταθμούς (κατά τη φύλαξη των παιδιών υπάρχει και εκπαιδευτική δραστηριότητα).

Αν δε γίνει αυτό άμεσα, μετά από 1½ χρόνο η Αττική θα βιώσει σκηνές Νάπολη της Ιταλίας», επισημαίνει ο κ. Κακλαμάνης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!