Ν.Φιλαδέλφεια: Νέες, επικίνδυνες για την ασφάλεια του Άλσους, αυθαιρεσίες (φωτο)

Νέες επικίνδυνες για την ασφάλεια του Άλσους αυθαιρεσίες σημειώθηκαν από εργολαβικές και κατασκευαστικές εταιρίες οι οποίες αποθρασυσμένες από την ανοχή που επιδεικνύει η Δημοτική Αρχή ΝΔ-ΚΙΝΑΛ του κ Βούρου στην κυριολεξία κάνουν ανεξέλεγκτες ότι θέλουν.

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωση της, η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Φιλαδελφείας – Νέας Χαλκηδόνας και σημειώνει:

Συγκεκριμένα σήμερα 16 Αυγούστου ο Νίκος Σερετάκης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, διαπίστωσε ότι μέσα από την πέτρινη πύλη του Άλσους επί της Αττάλειας, βρίσκονταν σταθμευμένα δύο βαριά εργοταξιακά οχήματα, το ένα μάλιστα ερπυστριοφόρο.

Τα οχήματα βρίσκονταν εντός του δασικού χώρου του Άλσουςδεν έφεραν πινακίδες, ενώ ένα εξ αυτών παρουσίαζε εμφανή διαρροή λαδιών στο χώρο.

Ερώτημα παραμένει το πως βρέθηκαν μέσα στο Άλσος αφού η πύλη ήταν κλειδωμένη και το Άλσος κλειστό για λόγους πυρασφάλειας.

Τις παραβάσεις διαπίστωσε και κατέγραψε περιπολικό της Άμεσης Δράσης που προσήλθε μετά από παρέμβαση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο Νίκος Σερετάκης  υπέδειξε επιτόπου τα παραπάνω στους αξιωματικούς της αστυνομίας. Ζήτησε να απομακρυνθούν άμεσα τα οχήματα από το χώρο,  να ταυτοποιηθεί ο ιδιοκτήτης τους και  να υπάρξουν όλες οι  αυστηρές συνέπειες για τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν.

Το περιστατικό γίνεται ακόμα πιο σοβαρό αν ληφθεί υπόψη ότι από το συγκεκριμένο σημείο εισέρχονται στο Άλσος τα πυροσβεστικά οχήματα  σε περίπτωση ανάγκης.

Όλα αυτά μια μέρα μετά την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Άλσος και λίγα μέτρα από το σημείο όπου συναντήθηκε με τους «Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας» και εποχικούς δασοπυροσβέστες!

Για το νέο και επικίνδυνο για την πυρασφάλεια του Άλσους κρούσμα ενημερώθηκε από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο Δήμαρχος κ Βούρος που έτυχε να περνά από το συγκεκριμένο σημείο.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις ενέργειες του Δήμου και κάθε σχετικού αρμοδίου…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΑΛΣΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]