Μπουτάρης: Είδε τη Νοτοπούλου -Δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο

Με την Κατερίνα Νοτοπούλου συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο δημαρχιακό μέγαρο, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν τα εν εξελίξει έργα στον δήμο, αλλά και τα σχέδια της διοίκησης για το μέλλον.

Ο κ. Μπουτάρης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Νοτοπούλου και χαρακτήρισε «επωφελή» για τον δήμο Θεσσαλονίκης. «Από κει και πέρα, αν καταφέρει και εκλεγεί δήμαρχος, που τής το εύχομαι, πιστεύω ότι θα προχωρήσει πολύ το έργο που εμείς ξεκινήσαμε», πρόσθεσε με νόημα.

Πιο εγκάρδια ήταν η κυρία Νοτοπούλου, που χαρακτήρισε τον κ. Μπουτάρη ως «μεγάλο κεφάλαιο για την πόλη». «Απάλλαξε την πόλη από το σκοτάδι και σε όλη αυτή την προσπάθεια, από τις θέσεις που ήμασταν, βάλαμε πλάτη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας δημος που είναι οικονομικά υγιής και θεωρώ ότι θα είμαστε μαζί στην προσπάθεια να μην επανέλθουν στη διοίκηση άνθρωποι που θέλουν τα συμφέροντα να κάνουν πάρτι», ανέφερε.

Ο Μπουτάρης δεν στηρίζει κανέναν πλην της Πρωτοβουλίας

Πάντως ο κ. Μπουτάρης ρωτήθηκε και για τις ευχές που έχει δώσει σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους που τον επισκέφθηκα. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν έχει εκφράσει στήριξη σε κανέναν άλλον εκτός από την παράταξη του Πέτρου Λεκάκη.

«Εγώ δεν δήλωσα τη στήριξη μου σε κανέναν άλλον εκτός από τα παιδιά της Πρωτοβουλίας, με τους οποίους έχω συναισθηματικό δεσμό και φυσικά θα τους βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο, προκειμένου να είναι κοντά στην επόμενη διοίκηση. Ας μην έχουμε ψευδαισθήσεις ότι μπορεί η ομάδα αυτή να χτυπήσει τον δήμο. Από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω πώς μια ευγενική δήλωση που έκανα σε όλους είτε αυτός είναι ο Ταχιάος είτε ο Ορφανός είτε ο Βούγιας, μεταφράζεται ως στήριξη. Είναι μια ευγενική πράξη για την αγώνα που κάνει ο καθένας. Ούτε φίλος είμαι με κανέναν ούτε και στηρίζω κανέναν» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!