Μπουτάρης: Απόφαση της επόμενης διοίκησης η τύχη των 192 συμβασιούχων

Δε σκοπεύει να αποσύρει την έφεση του Δήμου για την απόφαση του Δικαστηρίου που δικαιώνει τους 192 συμβασιούχους στο δήμο Θεσσαλονίκης, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως δήλωσε ο κ Μπουτάρης, δεν είναι ικανοποιημένος από την έκθεση των υπηρεσιών του Δήμου ως προς την αναγκαιότητα παραμονής των 192 ατόμων στη θέση τους.

«Η έκθεση που ήρθε η οποία ήταν προϋπόθεση, δεν με ικανοποιεί. Δεν τεκμηριώνει επαρκώς τις ανάγκες. Δεν μπορώ να δεσμεύω την επόμενη διοίκηση, μη ασκώντας έφεση, η οποία θα τους μονιμοποιήσει δια της πλαγίας οδού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακόμη πρόσθεσε πως δεν μπορεί προεκλογικά, να δεσμεύσει την επόμενη διοίκηση κάνοντας λόγο παράνομη μονιμοποίηση που μπορεί να επιφέρει ποινικές ευθύνες, μιλώντας για προσπάθεια ψηφοθηρίας.

«Δεν μπορώ να δεσμεύσω την επόμενη διοίκηση ότι θα πάρεις 192. Ας πάρει την απόφαση η επόμενη διοίκηση και ας κάνει ότι θέλει», ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, 192


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!