Μπελαβίλας: Τι έκανε 4,5 χρόνια ο Δήμος Πειραιά για τη μίσθωση του Πύργου;

  • Απο stergios
  • 2 Μαρτίου 2019 - 19:56
  • Comments Off

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλας, σχολιάζει καυστικά την είδηση ότι ο Δήμος Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για τη μίσθωση του Πύργου.

«Μία πρωϊνή απορία: Ο Δήμος Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό για τη μίσθωση του Πύργου. Αυτό είναι μιά καλή είδηση. Η ετοιμασία ενός τέτοιου φακέλου χρειάζεται 3-6 μήνες. Σε ανάλογη περίπτωση, στο Πιλοτικό Πρόγραμμα Ακινήτων του Υπουργείου Εργασίας της Αθήνας που έχω την τιμή να συντονίζω, σε δύο χρόνια, προκηρύξαμε καμιά δεκαριά διαγωνισμούς-3 διεθνείς -και ενεργοποιήσαμε μία εκατοντάδα κλειστών ακινήτων-μικρότερων από τον Πύργο μεν, αλλά αρκετά μεγάλων όπως το ξενοδοχείο «Εσπέρια» στη Σταδίου και το «Αμπασαντέρ» στην Ομόνοια. Συνολικά δεκάδες χιλιάδες τ.μ.», γράφει ο Νίκος Μπελαβίλας, και καταλήγει:

«Η απορία είναι η εξής: Από τον Σεπτέμβριο του 2014 που ανέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή ως τον Φεβρουάριο του 2019 τι ακριβώς έκανε; Έγραφε τον φάκελο του διαγωνισμού;»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΥΡΓΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΑΒΙΛΑΣ, ΜΙΣΘΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!