Μπελαβίλας: Αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή ο Μώραλης

«Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εκλήθησαν από τον απερχόμενο δήμαρχο στην διαπαραταξιακή επιτροπή για τον καθορισμό των χώρων των κομμάτων και των συνδυασμών»

«Αγκαλιά με τη Χρυσή Αυγή βρίσκεται ο απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιά ο οποίος δεν παραδειγματίζεται καν από δημάρχους, όπως ο Γιώργος Καμίνης στην Αθήνα ο οποίος απέκλεισε το νεοναζιστικό κόμμα» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας.

«Άλλωστε το έχει πει και ο ίδιος ότι αντιπολίτευσή του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εκλήθησαν από τον απερχόμενο δήμαρχο στην διαπαραταξιακή επιτροπή για τον καθορισμό των χώρων των κομμάτων και των συνδυασμών εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης» τονίζει ο Ν. Μπελαβίλας..

«Οι εκπρόσωποι του «Πειραιάς για Όλους» αποχώρησαν από την συνάντηση διαμαρτυρόμενοι, όπως έκαναν και όλες οι αριστερές δυνάμεις. Οι υπόλοιποι επέλεξαν να μείνουν για να κάνουν ισότιμους συνομιλητές τους εκπροσώπους της εγκληματικής οργάνωσης. Οι πολίτες μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους» καταλήγει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιάς..

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΜΩΡΑΛΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΑΓΚΑΛΙΑ, ΜΠΕΛΑΒΙΛΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!