μπακογιάννης-συνάντηση-με-τον-αλαφού-782472
ΔΗΜΟΙ | 30.07.2020 | 10:23

Μπακογιάννης: Συνάντηση με τον Αλαφούζο σήμερα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Εντός της ημέρας θα γίνει η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για το γηπεδικό. Προτεραιότητα ο Βοτανικός, εναλλακτική λύση με Λεωφόρο θα προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Με κύριο θέμα το γηπεδικό του Παναθηναϊκού θα συναντηθούν σήμερα Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Μπακογιάννης. Οι «πράσινοι» σίγουρα θα επιμείνουν για τη διπλή ανάπλαση και τη δημιουργία γηπέδου στον Βοτανικό, με γνώμονα να βρεθεί ο τρόπος και η λύση να γίνει και το γήπεδο του μπάσκετ στον ίδιο χώρο.

Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθεί ακόμα μία πρόταση, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει ο Βοτανικός και αυτή θα είναι η Λεωφόρος. Ο Γιάννης Αλαφούζος άλλωστε είναι υπέρμαχος του συγκεκριμένου γηπέδου. Εκείνο που θα ζητήσει ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» είναι ένα κονδύλι κοντά στα 20 εκ. ευρώ ώστε να γίνουν ριζικές βελτιωτικές αλλαγές στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει και τη σύμφωνη γνώμη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο ζήτημα αυτό και μένει να δούμε ποια θα είναι και η θέση του Κώστα Μπακογιάννη στην πρόταση αυτή.