Μπακογιάννης: Πέτυχε ο «Μεγάλος Περίπατος» -Τι (δεν) είπε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Μπακογιάννης: "Μπλόκαρε" μαζί με τους χρυσαυγίτες ψήφισμα για το ΚΕΘΕΑ

Την άποψη ότι «ο Μεγάλος Περίπατος πέτυχε», εξέφρασε μιλώντας στον «Αθήνα 984», ο δήμαρχος Αθηναίων. Όπως είπε ο Κ. Μπακογιάννης:

Ο «πιλότος»  ο οποίος τρέχουμε έχει πετύχει. Γιατί αναδεικνύει και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Και όπου υπάρχουν αδυναμίες, διορθώνονται.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές μιλώντας στον Σκάι ο δήμαρχος Αθηναίων είχε υποστηρίξει ότι ο Μεγάλος Περίπατος βγήκε και δεν βγήκε».

Και είχε προαναγγείλει αλλαγές στον «Μεγάλο Περίπατο» με ορίζοντα το 2021.

Έρχεται Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο

Κάτι που έκανε και στην σημερινή του συνέντευξη:

«Το επόμενο βήμα είναι το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Είναι το θεσμικό όχημα που λαμβάνει υπόψη όλα τα πολεοδομικά, χωροταξικά, οικονομικά, κοινωνικά χαρακτηριστικά της παρέμβασης. Θα τεθεί σε διαβούλευση, η οποία δεν θα είναι μόνο τυπική, θα είναι ουσιαστική διαβούλευση. Και στόχος μας είναι το 2021 να ξεκινήσουν τα μόνιμα έργα. Και τα μόνιμα έργα όχι μόνο για την Πανεπιστημίου, γιατί ξέρετε η συζήτηση σε μεγάλο βαθμό περιορίζεται στην Πανεπιστημίου. Ο Μεγάλος Περίπατος δεν είναι μόνο η Πανεπιστημίου. Μεγάλος Περίπατος είναι η Όλγας, είναι το Σύνταγμα, Μεγάλος Περίπατος είναι η Ερμού. Έχει πολλές πτυχές ως έργο».

Στις γειτονιές ο εξοπλισμός της Πανεπιστημίου

Σε ό,τι αφορά το κόστος της πιλοτικής φάσης που έφτασε το 2 εκατ. ευρώ, ο κ. Μπακογιάννης επανέλαβε ότι  ο αστικός εξοπλισμός θα μεταφερθεί μετά την σημερινή πιλοτική εφαρμογή στις 129 γειτονιές της πόλης.

«Τι λέμε; Λέμε ότι η Αθήνα, οι γειτονιές της  χρειάζονται πράσινο. Χρειάζεται αυτό τον αστικό εξοπλισμό. Και αυτός ο αστικός εξοπλισμός είναι η προίκα της πόλης από τον Μεγάλο Περίπατο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ουδέν νεότερο για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τέλος, σε σχέση με το γήπεδο του Παναθηναϊκού, δεν είπε, παρότι ρωτήθηκε επιμόνως, κάτι παραπάνω. Επανέλαβε ότι θα γίνουν ανακοινώσεις σύντομα και ότι είναι αισιόδοξος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΠΕΤΥΧΕ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!