Μπακογιάννης: Να συμφωνήσουμε όλοι οι υποψήφιοι σε κεντρικά θέματα

Την ανάγκη συμφωνίας και συνεννόησης όλων των υποψηφίων σε κεντρικά – διοικητικά θέματα που ανακύπτουν από την σχέση του Δήμου Αθηναίων με το κεντρικό κράτος, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Μπακογιάννης έφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. «Το πεδίο του Άρεως θα ανήκει στο Δήμο ή θα ανήκει σε κάποιον άλλον; Ποιος θα είναι υπεύθυνος; Έχουμε σημεία στην Αθήνα, δρόμους που τα πεζοδρόμια και τα φρεάτια είναι του Δήμου, το οδόστρωμα της Περιφέρειας και οι υπόγειες διαβάσεις ενός Υπουργείου. Έχει έρθει τώρα η κυβέρνηση και έχει νομοθετήσει το εξής απίστευτο. Έχει δημιουργήσει μία ανώνυμη εταιρεία, την Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε. η οποία στην πραγματικότητα υποκαθιστά το Δήμο μέσα στην πόλη. Έρχεται λοιπόν μία εταιρεία, μία Α.Ε. και λέει, «τα έργα θα τα κάνω εγώ». Μα δεν γίνεται έτσι. Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι υπεύθυνος για όλα και κυρίως πρέπει να είναι υπόλογος για όλα, όποιος και αν είναι αυτός. Και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτά θα συμφωνήσουμε όλοι οι συνυποψήφιοι και θα μπορέσουμε να τα ανεβάσουμε για να μπορέσουμε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη.» επεσήμανε.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!