Μπακογιάννης: Με… άδεια από τον Δήμο οι διαδηλώσεις (βίντεο)

  • Απο stergios
  • 15 Δεκεμβρίου 2018 - 20:28
  • Comments Off

Ο Κώστας Μπακογιάννης, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και από εκεί αφού υπογράμμισε ότι πρέπει να πάψει η πόλη να είναι η «πρωτεύουσα του ό,τι να’ ναι» κατέθεσε τις προτάσεις του για τις διαδηλώσεις και το πλαίσιο στο οποίο πρέπει να διεξάγονται.

«Χριστούγεννα, γιορτές, εορταστικό ωράριο. Όλος ο κόσμος θέλει να κατέβει στο κέντρο για να κάνει τα ψώνια του. Οι καταστηματάρχες θέλουν να βγάλουν τα σπασμένα μίας ολόκληρης χρονιάς. Όμως οι δρόμοι είναι κλειστοί. Η Αθήνα έχει πάθει μπλακ άουτ. Εμείς, λοιπόν, λέμε το εξής πάρα πολύ απλό, το οποίο ισχύει σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: Να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε:

«Θέλεις να κάνεις διαδήλωση; Κάνε, με χαρά. Αλλά θα πρέπει πρώτον να παίρνεις άδεια και από τον Δήμο, δεύτερον θα ισχύσει η αρχή της αναλογικότητας. Αν είστε λίγοι, στο πεζοδρόμιο, περισσότεροι, πάρτε μία λωρίδα, αν είστε πάρα πολλοί, πάρτε τα όλα. Τρίτον, όποιος κάνει ζημιές θα είναι υπεύθυνος για αυτές. Ο διοργανωτής θα έχει την ευθύνη για όποιες ζημιές προκαλούνται. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Δεν μπορεί αυτή η πόλη να είναι πρωτεύουσα του ό,τι να’ ναι».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΔΕΙΕΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!