μπακογιάννης-η-αιχμηρή-απάντησή-του-σ-951360
ΔΗΜΟΙ | 24.12.2021 | 20:19

Μπακογιάννης: Η αιχμηρή απάντησή του στον Τζανακόπουλο

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Δημήτρη Τζανακόπουλου με αφορμή τη γιορτή για την αλλαγή του χρόνου. Ο δήμαρχος Αθηναίων απάντησε στην οργισμένη ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος επιτιθέμενος με σφοδρότητα και βαρύτατους χαρακτηρισμούς στον Κώστα Μπακογιάννη.

«Ναι, καλά το κατάλαβε πως τον αφορούσε. Και καλά απάντησε. Και τον ευχαριστώ που με επιβεβαίωσε με το φαρμάκι του, ο γραμματέας του Σύριζα. Χρόνια πολλά και σε αυτόν. Είπαμε, όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο. Ακόμα και οι φαιές και χολόχρωμες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Τι προηγήθηκε

Νωρίτερα, σε σκωπτικό τόνο και με μια φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη με τον αντιδήμαρχο Αθηναίων Νίκο Μακρόπουλο που δεν μπορούσε πέρυσι λόγω lockdown να πάει στη βίλα του στο Μπάντεν Μπάντεν σχολίασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την απάντηση του δημάρχου Αθηναίων στα αρνητικά σχόλια για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των 211.000 ευρώ στο Λυκαβηττό με τον Σάκη Ρουβά.

«Και πάλι καλά να λέμε εμείς οι πλεμπαίοι που δεν το διοργάνωσε στο Μπάντεν Μπάντεν. Άντε, γιατί πολύ μας ανέχτηκε», έγραψε στο facebook ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και συνέχισε:

«Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη στους “μίζερους πληβείους” που τον έψεξαν για την διοργάνωση της χρυσοπληρωμένης φιέστας με τον Σάκη Ρουβά είναι άλλη μια απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι από αλλού. Πορφυρογέννητος, αλαζόνας, αμετροεπής, ένας ακόμα Λουδοβίκος από τα πανέρια, σαν τον θείο του. Καιρός να ξεμπερδεύουμε με αυτή την κρατικοδίαιτη ψευτοελίτ που κάνει πάρτι με ξένα λεφτά. Η υπομονή εξαντλήθηκε».

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συνέχισε την κόντρα, δημοσιεύοντας…μία συνταγή για παντεσπάνι.

«Αντί άλλης απάντησης στον Κώστα Μπακογιάννη μια απλή συνταγή για παντεσπάνι 125 γρ. ζάχαρη

125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις & λίγο για το ταψί

5 τεμ. αυγά50 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνηβούτυρο αγελάδας, λιωμένο για το ταψί

Παντεσπάνι

Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά και να ασπρίσουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά εναλλάξ με την αμυγδαλόσκονη, ενώ παράλληλα ανακατεύουμε με μια μαρίζ (ευλύγιστη σπάτουλα από σιλικόνη). Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 25-30 λεπτά. Αφήνουμε το παντεσπάνι να κρυώσει καλά για 3 ώρες τουλάχιστον.

Για τη συνταγή Παρλιάρος