Μοσχάτο: Νέος κύκλος σεμιναρίων στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο

Νέος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων ξεκινά στο Κοινωνικό Πανεπιστήμιο του δήμου Μοσχάτου- Ταύρου με τίτλο «Οργάνωση και Όραμα στην Επαγγελματική μας ζωή»”.

Ο κύκλος των σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 17 Μαρτίου, την Πέμπτη 31 Μαρτίου και την Πέμπτη 14 Απριλίου, από τις 18.30 έως τις 20.30, στην αίθουσα ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, στο Μοσχάτο (Κων/λεως και Σολωμού). Εισηγητής-Συντονιστής είναι o Γιώργος Σταμάτης, M.Ed.,H.S.D., BA (σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, διδάσκων στα Πανεπιστήμια N.Y.C. Πράγας και Τιράνων). Στα σεμινάρια εισηγούνται επίσης:

• Κώστας Ακριβόπουλος (Διευθυντής εκπαίδευσης σε Πολυεθνική Εταιρεία και εκπαιδευτής στελεχών επιχειρήσεων)

• Ιωάννα Ρίζου (Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού)

• Αντώνης Ζαΐρης (Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος. Διδάσκει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο)

Αιτήσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια του Κοινωνικού Πανεπιστημίου υπάρχουν στη σελίδα του Δήμου:

www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια από την Τετάρτη 9 Μαρτίου έως την Τετάρτη 16 Μαρτίου με ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο e-mail: [email protected] Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Με το πέρας των σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Στο τέλος του Δελτίου Τύπου ακολουθεί το πλαίσιο των σεμιναρίων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Μέσα από το θεσμό του Κοινωνικού Πανεπιστημίου που με τόση επιτυχία διοργανώνεται στο Δήμο μας, στόχος μας είναι να δοθούν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εφόδια που θα επιτρέψουν στους πολίτες μας να διεκδικήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα σεμινάρια του Κοινωνικού Πανεπιστημίου απευθύνονται σε φοιτητές πέρα από εκπαιδευτικές γνώσεις και μορφωτικό επίπεδο, με θεματολογία που ποικίλλει σε κάθε κύκλο. Πιστεύω ότι και ο νέος κύκλος του Κοινωνικού μας Πανεπιστημίου θα τύχει μεγάλης ανταπόκρισης από τους πολίτες μας, συνεχίζοντας έναν θεσμό που αγαπήθηκε ιδιαίτερα.”

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!