Μήνυση Μπέου κατά της ΕΡΓΗΛ και παραγόντων της ΔΕΥΑΜΒ

Μήνυση κατά υπηρεσιακών παραγόντων της ΔΕΥΑΜΒ αλλά και της διοίκησης της ΕΡΓΗΛ για το αδίκημα της απάτης θα καταθέσει,  ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη Θεσσαλία Τηλεόραση.

Σύμφωνα με τον κ. Μπέο ήδη έχουν συγκεντρωθεί νέα στοιχεία για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ τα οποία και θα κατατεθούν στον Εισαγγελέα Βόλου για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών από συγκεκριμένα πρόσωπα των δύο εταιριών.

Όπως είπε σε δηλώσεις που ο κ. Μπέος η μήνυση στρέφεται και κατά όσων χειρίστηκαν παλαιότερα την υπόθεση ή έβαλαν υπογραφές στη σύμβαση του έργου ύδρευσης που ανέλαβε η ΕΡΓΗΛ, διότι «επέτρεψαν την αμέλεια και οδήγησαν τη ΔΕΥΑΜΒ μια επιχείρηση κοινωφελούς χαρακτήρα να κινδυνεύει να πτωχεύσει».

Ο κ. Μπέος τόνισε πως «αυτή η υπόθεση δεν θα μπει στο αρχείο, αν μπει στο αρχείο θα πάει κατηγορούμενος ο Εισαγγελέας. Για να το ξεκαθαρίσουμε, οι εποχές που δικηγορικό γραφείο χειριζόταν την υπόθεση υπέρ της ΕΡΓΗΛ και ο δικηγόρος ήταν υπουργός επί ΠΑΣΟΚ, πέρασαν».

«Δίνουμε μία μεγάλη μάχη, ζητούμε τη συνδρομή όλων. Πήραμε μια υπόθεση τετελεσμένη και την φέρνουμε στην επιφάνεια, γιατί τα είχαν κρύψει όλα τα στοιχεία», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βόλου και πρόσθεσε πως «επί σειρά ετών κάποιοι έκαναν πάρτι. Θέλω να πιστεύω πλέον ότι και η δικαιοσύνη με τα στοιχεία που έχει θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα οδηγηθεί κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Να τελειώνει το πανηγύρι. Οι υπηρεσίες άνοιξαν και τα στοιχεία βγήκαν στην επιφάνεια».

«Αυτή η υπόθεση 100% θα οδηγηθεί στην αίθουσα των δικαστηρίων. Αν όχι θα με δείτε με φουστανέλα στην Ιωλκού. Εδώ μιλάμε για απάτη καραμπινάτη», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Μπέος.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΗΝΥΣΗ, ΜΠΕΟΣ, ΔΕΥΑΜΒ, ΕΡΓΗΛ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]