Μήνυμα δημάρχου Ευρώτα για τη νέα σχολική χρονιά

Πρόοδο, υγεία και δύναμη εύχεται στους μαθητές ο δήμαρχος Ευρώτα, Δήμος Βέρδος για τη νέα σχολική χρονιά.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου Ευρώτα καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη.

Η μαθητιώσα νεολαία σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που τους παρέχεται για μάθηση και δημιουργία, διότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον.
Εύχομαι επίσης σε κάθε γονέα και κηδεμόνα, καλή δύναμη και την ικανοποίηση της χαράς από την πρόοδο των παιδιών τους στο σχολικό στίβο.

Ο Δήμος Ευρώτα κι εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε πως θα είμαστε δίπλα σας διεκδικώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Ήδη, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών της πράξης «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων Δήμου Ευρώτα», συνολικού προϋπολογισμού 71.500€, η οποία αποτελούσε και πρότασή μας.

Επιπρόσθετα, θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτή Λακωνίας κ. Αραχωβίτη Σταύρο για την συμβολή του στη θετική εξέλιξη του αιτήματος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα για τη λειτουργία όλων των τμημάτων προσανατολισμού στα ΓΕΛ Ευρώτα για το σχολικό έτος 2018-2019.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά!»

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ, ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΔΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!