Μήνυση κατά της ΔΕΗ καταθέτει ο Δήμος Θήρας

Την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά της ΔΕΗ προανήγγειλε ο δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος Ζώρζος. Αιτία, όπως είπε, είναι το γεγονός ότι η επιχείρηση δεν τήρησε το χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει στο δήμο για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης του νησιού.

Παράλληλα ο κ. Ζώρζος μιλώντας στο ΣΚΑΙ κατήγγειλε ότι υπήρξε νέο μπλακ άουτ το βράδυ της Πέμπτης στη Σαντορίνη κατήγγειλε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος του νησιού, παρά το γεγονός ότι σε προγενέστερη ενημέρωσή της η ΔΕΗ ανέφερε πως η ισχύς του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής είχε φτάσει τα 31 μεγαβάτ, μέγεθος που ισοδυναμεί με τις εκτιμήσεις για την ανάγκη του νησιού σε περίοδο αιχμής.

Το ενδεχόμενο προσφυγής κατά της ΔΕΗ εξετάζουν και οι εστιάτορες του νησιού, όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρός τους, Βασίλης Ζαχαράκης.

Νέο πρόγραμμα διακοπών από τον ΔΕΔΔΗΕ

Νέο πρόγραμμα διακοπών ρεύματος ανακοίνωσε για σήμερα Πέμπτη ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Όπως σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση, παρά τη βελτίωση της παραγωγικής ισχύος του Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ ΑΕ και επειδή εξακολουθεί να μην υπάρχει πλήρης επάρκεια ισχύος, συνεχίζεται και σήμερα, 15/08/2013, η εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση σε Σαντορίνη και Θηρασία, με στόχο τη  βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα διακοπών ηλεκτροδότησης ανά περιοχή από τις 11.00 έως τη 01.00:

11.00-13.00: Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι, Εμπορείο, Όρμος Αθινιού, Οία, Θηρασιά, Επισκοπή Γωνιάς, Έξω Γωνιά, Περίσσα.

13.00-15.00: Καρτεράδος, Μεσσαριά, Πύργος, Ραντάρ, Φηρά.

15.00-17.00: Καμάρι, Αγ. Παρασκευή, Περίσσα, Bουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φυροστεφάνι.

17.00-19.00: Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι, Εμπορείο, Όρμος Αθηνιού, Φυροστεφάνι.

19.00-21.00: Καρτεράδος, Μεσσαριά, Πύργος, Ραντάρ, Καμάρι, Αγ. Παρασκευή.

21.00-23.00: Οία, Θηρασιά, Επισκοπή Γωνιάς, Έξω Γωνιά, Περίσσα.

23.00-01.00: Εμπορείο, Τμήμα Μεσσαριάς, Πύργος, Ραντάρ, Βουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φυροστεφάνι.

Ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρίνζει ότι δίνεται προτεραιότητα σε κοινωφελούς χαρακτήρα υποδομές και δραστηριότητες (κέντρο υγείας, αφαλάτωση, βιολογικοί καθαρισμοί κλπ).

Επισημαίνει ακόμη πως το παραπάνω πρόγραμμα είναι απολύτως ενδεικτικό καθώς ανάλογα με τη βελτίωση των συνθηκών και τις προσθήκες νέων μονάδων που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα μειώνονται αναλόγως και οι χρόνοι των διακοπών.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΕΗ, ΡΕΥΜΑ, ΔΙΑΚΟΠΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΗΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!