Μύκονος: Ανακλήθηκε η άδεια χρήσης του αιγιαλού από το Nammos

Mε έγγραφο της η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας, ανακαλεί την τριετή σύμβαση παραχώρησης του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού, που είχε υπογράψει στις αρχές Ιουλίου με την εταιρεία «Nammos Restaurant by the Sea», λόγω παραβάσεων και μη τήρησης των όρων του συμφωνητικού.

Η ανάκληση όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση έγινε επειδή η επιχείρηση παραβίασε τους όρους της μίσθωσης και συγκεκριμένα, στις 31 Αυγούστου κατασκεύασε μεταλλική εξέδρα και διάδρομο επιφάνειας 236 τμ, στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης.

Στη σχετική απόφαση αναγράφονται οι όροι της μίσθωσης που μεταξύ άλλων προβλέπουν ότι η επιχείρηση, δεν θα κάνει παρεμβάσεις στον χώρο, που παραβιάζουν την πολεοδομική νομοθεσία και αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της περιοχής.

Οι αιχμές της γενικής γραμματέως δημόσιας περιουσίας κ.Πέτης Πέρκα για την λειτουργία της αστυνομίας και του λιμενικού αλλά και της δημοτικής αρχής, προκάλεσαν εντατικούς ελέγχους από τις υπηρεσίες αλλά και την ένοχη αντίδραση του δημάρχου κ. Κουκά ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ αναφερόμενος στο NAMMOS, υπερασπίστηκε την εν λόγω επιχείρησηδηλώνοντας ότι «δεν μπορούν να τιμωρούνται οι πετυχημένοι επιχειρηματίες όταν μάλιστα συμβάλουν στον δημόσιο κορβανά με τεράστια έσοδα από φόρους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΜΥΚΟΝΟΣ, NAMMOS, ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!