Μέτρα ελάφρυνσης από το Δ. Βύρωνα για τους επαγγελματίες  - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
19
Νοέμβριος
Back

Μέτρα ελάφρυνσης από το Δ. Βύρωνα για τους επαγγελματίες 

Η Δημοτική Αρχή προκειμένου να στηρίξει τους επαγγελματίες του Βύρωνα στη τρέχουσα συγκυρία της 2ης καραντίνας λόγω κορονοϊού, προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο της 17ης Δεκεμβρίου, τη μείωση κατά 50% των τελών κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για το 2021, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα παραμείνουν κλειστά το επόμενο έτος.

Ήδη από την 1η καραντίνα ο Δήμος Βύρωνα είχε σταθεί στο πλευρό των επιχειρήσεων της πόλης, αποφασίζοντας την απαλλαγή των καταστημάτων από δημοτικά τέλη και τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων, για το διάστημα που παρέμειναν κλειστά, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης.

Επίσης, μετά το τέλος της καραντίνας του Μαρτίου – Απριλίου, ο Δήμος έδωσε τη δυνατότητα επέκτασης των επιχειρήσεων στους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, για να μπορούν να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας στην εστίαση και να υπάρχει η δυνατότητα αύξησης των εσόδων των καταστημάτων.

Τα δύο παραπάνω μέτρα συνεχίζουν να βρίσκονται σε ισχύ για όσο διάστημα διαρκεί η καραντίνα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!