Μέτρα ασφαλείας στο λιμάνι του Πειραιά κατά της εκμετάλλευσης προσφύγων

Μέτρα ασφαλείας σε 24ωρη βάση έχει λάβει το Λιμενικό στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κρούσματα αισχροκέρδειας σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών.

Σε κάθε επιβατικό σταθμό όπου δραστηριοποιούνται εθελοντικές οργανώσεις, βρίσκονται ειδικά κλιμάκια του Λιμενικού με άρτιο εξοπλισμό προκειμένου να επέμβουν για οτιδήποτε χρειαστεί.

Επίσης δύναμη του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ελέγχει σε καθημερινή βάση οποιοδήποτε όχημα προσεγγίζει τους συγκεκριμένους σταθμούς ή κινείται ύποπτα. Στην όλη την επιχείρηση υπάρχει δύναμη από την ασφάλεια του λιμεναρχείου με συμβατικά αυτοκίνητα.

Επίσης, μπροστά από τους επιβατικούς σταθμούς υπάρχουν κορδέλες ασφαλείας και τροποποίηση της κυκλοφορίας, προκειμένου να υπάρξει ασφάλεια για τα μικρά παιδιά που τις περισσότερες φορές παίζουν μπάλα και άλλα παιχνίδια.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!