μετα-κατά-συνδικαλιστή-συν-αν-ο-βασιλ-627616
ΔΗΜΟΙ | 26.01.2020 | 19:46

ΜΕΤΑ κατά συνδικαλιστή ΣΥΝ.ΑΝ.: Ο «βασιλιάς» στον Άλιμο έμεινε γυμνός

«Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ξεγύμνωσε την ανηθικότητα, την αντισυναδελφική  και αντισυνδικαλιστική πάγια τακτική του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου και μέλους της «Συνδικαλιστικής Ανατροπής» (ΣΥΝ.ΑΝ) Δημήτρη Γεωργακόπουλου, να σύρει στα δικαστήρια μηνύοντας για συκοφαντική δυσφήμιση και πολλά άλλα, τον πρώην συνάδελφο και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου  Γιώργο Κουρμουλάκη», αναφέρει ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης ΜΕΤΑ-ΟΤΑ των εργαζομένων Δήμου Αλίμου, η οποία ολόκληρη συνεχίζει ως εξής:

«Με την πανηγυρική ομόφωνη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του συνταξιούχου πλέον πρώην προέδρου του Συλλόγου Γιώργου Κουρμουλάκη, καταρρίφθηκαν όλες οι κατασκευασμένες με ψευδή στοιχεία κατηγορίες αλλά και το εκδικητικό παραλήρημα των μελών της ΣΥΝ.ΑΝ Αλίμου (Γεωργακόπουλου – Κουρτέλη) στις καταθέσεις τους, αφήνοντας τον «βασιλιά» γυμνό και εκτεθειμένο μπροστά στην αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα.

Με εκδικητική μανία ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος και η ΣΥΝ.ΑΝ Αλίμου διώκει ακόμα και δικαστικά συναδέλφους στοχεύοντας στην συνδικαλιστική και οικονομική τους εξουθένωση, επειδή τόλμησαν την τριετία 2015-2018 να υπερασπίσουν το κύρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου και την αξιοπιστία του συνδικαλιστικού κινήματος. Τους σέρνει στα δικαστήρια επειδή δεν θέλησαν να γίνουν συνένοχοι και να συγκαλύψουν τις παραλείψεις και τις παρατυπίες που κινούνται στα όρια της νομιμότητας και την κακοδιαχείριση του ταμείου επί των ημερών του(2012-2015) ως πρόεδρος και ταμίας(!!!) του Συλλόγου. Ενώ άλλους συναδέλφους με τους ίδιους πάντα στόχους και σε αγαστή συνεργασία πάντα με την δημοτική αρχή του κ. Κονδύλη τους μετακινεί δυσμενώς σε άλλες θέσεις.

Η απόφαση του δικαστηρίου που αθώωσε τον Γιώργο Κουρμουλάκη, καταδικάζει ηθικά τον  Δημήτρη Γεωργακόπουλο και την ΣΥΝ.ΑΝ Αλίμου για τις παρατυπίες, παραλήψεις, κακοδιαχείριση του ταμείου την τριετία 2012-2015, την συνεχή αντιδημοκρατική, εκδικητική, αντισυνδικαλιστική και αντισυναδελφική τακτική τους σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου Αλίμου.

Εκτεθειμένη όμως από την απόφαση του δικαστηρίου είναι και η δημοτική αρχή του κ. Ανδρέα Κονδύλη που για να ελέγχει τον Σύλλογο έχει αναγάγει τον Δημήτρη Γεωργακόπουλο ως γενικό «δερβέναγα» του δήμου, διατηρώντας αυτόν αν και κατηγορίας ΔΕ, παρανόμως όπως αποφάνθηκε το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσια Διοίκησης, στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Η ηχηρή απάντηση που δόθηκε με την πανηγυρική ομόφωνη αθώωση του συναδέλφου  Γιώργου Κουρμουλάκη ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά τα όσα πρεσβεύει ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος και η παράταξη  ΣΥΝ. ΑΝ. Αλίμου. Με τις μεθόδους που χρησιμοποιούν προσπαθούν χρόνια να  κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων και πρόθυμοι υποστηρικτές της αυταρχικής Δημοτικής Αρχής σπιλώνουν τον θεσμό του Συλλόγου και απαξιώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα, υπονομεύοντας πρόθυμα με κάθε ευκαιρία το δίκιο των εργαζομένων.

Η δύναμη των εργαζομένων είναι η αλληλεγγύη, η ενότητα και η συσπείρωση τους στις αγωνιστικές συνδικαλιστικές δυνάμεις που παλεύουν και υπερασπίζονται τα δικαιώματα των εργαζομένων και όχι τα συμφέροντα της Δημοτικής Αρχής και των εργολάβων. Ο αγώνας για διαφάνεια και αξιοπρέπεια όλων των εργαζομένων όχι μόνο  δεν θα σταματήσει αλλά θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος και θα υψώνεται περίτρανα το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι δεν εκβιάζονται και δεν τρομοκρατούνται!

Θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας!»