Μεσολόγγι: Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Μεσολογγίου στο χώρο των πρώην ιατρείων ΙΚΑ, μετά τα εγκάινια που πραγματοποιήθηκαν, εχθές 27/2. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς παρουσία του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλα, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπους φορέων αλλά και πολιτών.

«Με διακατέχουν ανάμεικτα συναισθήματα αυτή τη στιγμή . Από τη μια νιώθω ικανοποίηση που συμβάλουμε ως δημοτική αρχή με άλλη μια δομή σε ένα κομμάτι της τοπικής κοινωνίας που πλήττεται από την κρίση και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά  ούτε καν στις βασικές του ανάγκες. Από την άλλη όμως αντιλαμβάνομαι όπως και εσείς ότι δεν είναι αρκετές τέτοιες προσπάθειες να λύσουν το πρόβλημα. Αυτή η κοινωνική δομή μαζί με το κοινωνικό παντοπωλείο θα δώσουν τη βοήθεια που χρειάζονται εμπράκτως. Θέλω να ευχαριστήσω το Σεβασμιότατο και την Ιερά Μητρόπολη για τη παραχώρηση του χώρου και τη συνεργασία αυτά τα δυο χρονιά, τους εθελοντές και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ιδιαίτερα αυτούς που προσφέρουν και ιατρικό εξοπλισμό. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι σε αυτή τη κρίση που βαθαίνει κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος και αβοήθητος», δήλωσε ο της δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.

Το κοινωνικό Ιατρείο του θα λειτουργεί τις εξής ημέρες και ώρες: 

Δευτέρα απόγευμα

1μμ έως 3μμ Δερματολόγος (Αγγελική Καρέτσου)

4μμ έως 6μμ Γενικής Ιατρικής (Ρόμπολα Αμαλία)

6:30μμ έως 7:30μμ Ορθοπεδικός (Γκέκας Νικόλαος)

 

Τετάρτη απόγευμα

1μμ έως 3μμ Νευρολόγος (Ζώτου Κερασία)

3μμ έως 5μμ Ορθοπεδικός (Τσώλος Ιωάννης)

5μμ έως 7μμ Παθολόγος (Μουρκούσης Νικόλαος)

 

Σάββατο πρωί

9πμ έως 11πμ Παιδίατρος (Κόλλια Κορίνα)

11πμ έως 1μμ Γυναικολόγοι (Παλυκήρας Μιχαήλ, Νικολακόπουλος Αθανάσιος)

Επίσης:

–  Η κ. Βασιλική Σταμάτη-Σουβαλιώτη οφθαλμίατρος  θα δέχεται 5 άτομα εβδομαδιαίως στο Ιατρείο της δωρεάν.

– Η κ. Αλεξάνδρα Κώτση οφθαλμίατρος θα δέχεται 7 άτομα εβδομαδιαίως στο Ιατρείο της δωρεάν επί της οδού Ελευθέριου Βενιζέλου 7 στο Μεσολόγγι.

– Η κ. Κουτρουμάνη Σοφία Βιοπαθολόγος θα δέχεται 5 άτομα εβδομαδιαίως στο Ιατρείο της δωρεάν που βρίσκεται επί της οδού Δεληγιώργη 15 Μεσολόγγι για τον βασικό αιματολογικό έλεγχο.

– Η κ. Πολονύφη Ζωή Παιδίατρος θα δέχεται 5 άτομα εβδομαδιαίος στο Ιατρείο της καθώς και 5 παιδιά για εμβολιασμό δωρεάν.

– Θα παρέχεται δωρεάν φυσικοθεραπεία σε κατόχους κάρτας καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 7:30πμ έως 2μμ στο Κ.Α.Π.Η.

Νοσηλευτές

Παλιούρα Ζωή 5μμ έως 7μμ απόγευμα, επισκέπτρια υγείας

Δημοπούλου Γιώτα, Δευτέρα 6μμ έως 7:30μμ, Τετάρτη 3μμ έως 5μμ, Σάββατο 10πμ έως 12πμ (Νοσηλεύτρια)

Ελένη Κακαλή, Σάββατο 11πμ έως 1μμ (Μαία)

Μουλαροκώστα Χρύσα (Νοσηλεύτρια)

Γιώτα Ράπτη (Νοσηλεύτρια)

Εθελοντές

Παπαχρήστου Ιωάννα (Κοινωνιολόγος)

Σταματάτου Σοφία (Ψυχολόγος)

Ελένη Μπάθα

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!