Μέσα στους επόμενους μήνες η ολοκλήρωση του νέου Παιδικού Σταθμού Νίκαιας

Mε γρήγορους ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του νέου σύγχρονου και ιδιόκτητου Παιδικού Σταθμού στη Νίκαια, εμβαδού 1000 τ.μ. και χωρητικότητας 100 παιδιών, ο οποίος θα  ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης δήλωσε τα εξής:

«Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που σας ενημέρωνα ότι υπογράφηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου σύγχρονου και ιδιόκτητου Παιδικού Σταθμού στην Π. Ράλλη στα Άσπρα Χώματα (Κομνηνών & Αχιλλέως).

Με τέτοια έργα, αφήνουμε πίσω μας την εποχή των νοικιασμένων, παλαιών και ακατάλληλων κτηρίων που στέγαζαν τους Παιδικούς Σταθμούς της Νίκαιας. Ήταν μια κατάσταση που δεν τιμούσε ούτε τα παιδιά, ούτε τους γονείς και είχαμε δεσμευτεί ότι θα την αλλάξουμε.

Όπως έχουμε καταφέρει εδώ και πολλά χρόνια στο Ρέντη, θέλουμε και η Νίκαια να αποκτήσει ιδιόκτητα, σύγχρονα και ασφαλή κτήρια που θα στεγάζουν τους Παιδικούς Σταθμούς.

Το δικό μας σχέδιο περιλαμβάνει την κατασκευή άλλων δύο ιδιόκτητων Παιδικών Σταθμών, έναν στη Νεάπολη και έναν στην οδό Εφέσου, στο κέντρο της πόλης.

Ελπίζουμε εντός της επόμενης χρονιάς να ξεκινήσει η κατασκευή τους».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!