Μεγάλο φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει στην Αλβανία ο Δ. Θέρμης

Μεγάλο φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει στην Αλβανία ο Δήμος Θέρμης.

Το μήνυμα το Δήμου:

Ένα μεγάλο φορτηγό με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνουμε στην Αλβανία και συνεχίζουμε!  Σε όλους εσάς που συμβάλλατε με οποιονδήποτε τρόπο αξίζει ένα μεγάλο μπράβο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η στήριξή σας, η συμμετοχή σας αλλά και η ανάγκη των συνανθρώπων μας στη γειτονική Αλβανία, μας δίνει τη δύναμη για να συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια και αυτή την εβδομάδα.

Με πρωταγωνιστές εσάς και πολύτιμους συμπαραστάτες τις ομάδες Πολιτικής Προστασίας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα ΚΑΠΗ του δήμου Θέρμης συνεχίζουμε μέχρι και την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 να συγκεντρώνουμε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στα Κοινωνικό Παντοπωλείο καθημερινά από 08:00 έως τις 14:00 και σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θέρμης από τις 08:30 έως τις 13:30 και από τις 16:30 έως τις 20:30 καθημερινά ενώ τις Κυριακές από τις 10:00 ως τις 13:30 και από τις 16:30 έως τις 20:30 και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Θέρμης.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που μπορείτε να προσφέρετε είναι:

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηρούς καρπούς, βρεφικές τροφές και άλλες συσκευασμένες τροφές μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά και χυμούς).
  • βρεφικές πάνες,
  • κουβέρτες,
  • κλινοσκεπάσματα,
  • παπούτσια
  • είδη ατομικής υγιεινής.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!