σαλαμίνα-ταλαιπωρία-κατοίκων-λόγω-οχ-1126714
ΔΗΜΟΙ | 24.01.2023 | 18:19

Σαλαμίνα: Ταλαιπωρία κατοίκων λόγω οχηματαγωγού – Η απάντηση του υφ. Ναυτιλίας στην aftodioikisi.gr

Απίστευτη η ταλαιπωρία από χθες Δευτέρα 23/1, για τους μόνιμους κατοίκους της Σαλαμίνας λόγω αποχώρησης ενός από τα 3 οχηματαγωγά που κινούνται με βάρδιες στη γραμμή Πέραμα Μεγαρίδος-Φανερωμένη Σαλαμίνας, αφού η συχνότητα των δρομολογίων άλλαξε από μισή ώρα που είναι τα πρωινά, σε 1 ώρα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, από Σαλαμίνα να μπορεί πλέον κάποιος να αναχωρεί στις 6:30-7:30-8:30 κλπ, ενώ από Μέγαρα 6:00-7:00-8:00 κλπ έως και το βράδυ.

Όπως αναφέρει στο aftodioikisi.gr ένας μόνιμος κάτοικος της περιοχής: “καταλαβαίνετε ότι, για όλους τους εργαζόμενους όπου οι ώρες αιχμής είναι οι 7:30 και 8:00, η εν λόγω αλλαγή η οποία θα διαρκέσει για 1 μήνα μάς δημιουργεί επιπλέον ταλαιπωρία. Και αυτό διότι και η χωρητικότητα των ferry είναι περιορισμένη και επομένως δεν είναι σίγουρο ότι κάποιος με ΙΧ όντως θα μπορέσει να προλάβει το αντίστοιχο δρομολόγιο καθότι πλέον γεμίζουν ασφυκτικά. Θα πρέπει να βρεθεί κάποια λύση”.

Σε επικοινωνία που είχε το aftodioikisi.gr  με τον υφυπουργό Ναυτιλίας, Κώστα Κατσαφάδο μας δήλωσε «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά σας διαβεβαιώ ότι είναι για ένα μήνα. Ο κόσμος να μην ανησυχεί.»

Δείτε παρακάτω τη σχετική απόφαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας