Με το σώβρακο δημοτικός σύμβουλος σε δημοτικό συμβούλιο (βίντεο)

Ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων, Γιώργος Πιέτρης, εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων, που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη, με τα εσώρουχα!

Στην αρχή ο δήμαρχος κ. Νανόπουλος, αστειευόμενος του είπε:

«κ. Πιέτρη ντυθείτε, ή γυρίστε τη κάμερα γιατί θα μας δείξει το Ράδιο Αρβύλα»..

Ο κ. Πιέτρης «θίχτηκε» επειδή το συγκεκριμένο video δημοσιεύθηκε από τα ΜΜΕ (χωρίς να αναφερθεί το όνομά του) αλλά δεν σκέφτηκε ότι ο ίδιος προσέβαλλε τους δημότες.

Μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει:

Ο σεβασμός και η εκτίμηση μου, στους συμπολίτες μου και την πόλη της Κορίνθου, είναι πολλά χρόνια γνωστός σε όλους και αδιαμφισβήτητος.

Λυπάμαι που ένα ατυχές περιστατικό, έδωσε την δυνατότητα και το δικαίωμα σε κάποιους να εργαλειοποιήσουν εναντίον μου, μία άτυχη στιγμή.

Οι Κορίνθιοι γνωρίζουν καλύτερα από όλους, την προσπάθεια που κάνω για την πόλη μου και ελπίζω να κατανοήσουν , ότι ο δαίμονας των τηλεδιασκέψεων, έκανε το θαύμα του.

Προσπαθώ με κάθε τρόπο να τιμήσω τους συμπατριώτες μου, οι οποίοι με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο και τον ίδιο τον θεσμό.

Λυπάμαι ειλικρινά για το άτυχο αυτό περιστατικό, που δημιούργησε κακή εικόνα για την Κόρινθο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ

Δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]