Με ψηφιακό και eco-friendly εκλογικό περίπτερο ο Μπακογιάννης

  • Απο stergios
  • 11 Μαΐου 2019 - 15:00
  • Comments Off

Τους εθελοντές που μέχρι αργά χθες το βράδυ δούλευαν ασταμάτητα για να είναι έτοιμο από σήμερα το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» στην πλατεία Κολοκοτρώνη, συνάντησε το μεσημέρι ο Κώστας Μπακογιάννης.

Πρόκειται για ένα πρότυπο, eco friendly, εκλογικό περίπτερο που εναρμονίζεται με την πόλη χωρίς να την προσβάλει. Είναι μια μοντέρνα, διαφορετικής αισθητικής κατασκευή, με βασικό χαρακτηριστικό την αρμονική της ένταξη στο άμεσο περιβάλλον της Αθήνας.

Το ξύλο είναι το υλικό που κυριαρχεί στην κατασκευή του εκλογικού περιπτέρου του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά». Εκτός από αυτό όμως, διαθέτει και μια σειρά ακόμα από φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά:
• Χρήση οικολογικών χρωμάτων
• Υποδομή ανακύκλωσης υλικών κατά τη λειτουργία του
• Προσαρμογή σε save energy δράσεις ( όπως η εγκατάσταση led φωτισμού)

Παράλληλα, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από τη λειτουργία του εκλογικού περιπτέρου αξιοποιήθηκαν νέες τεχνολογίες (Touch-screen info kiosk). Με αυτόν τον τρόπο γίνονται λιγότερες οι ανάγκες χρήσης έντυπου υλικού, αφού οι πολίτες παροτρύνονται να ενημερωθούν για τον Συνδυασμό και κυρίως για το πρόγραμμά του μέσω διαδραστικής οθόνης.

Αυτονόητο είναι πως με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες, στο εκλογικό περίπτερο υπάρχει εγκαταστημένη ειδική ράμπα ΑμεΑ.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!