με-πράξεις-τιμά-ο-δήμος-φυλής-την-παγκό-947401
ΔΗΜΟΙ | 04.10.2021 | 16:51

Με πράξεις τιμά ο Δήμος Φυλής την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων

Με πράξεις τιμά ο Δήμος Φυλής την 4η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα των τετράποδων φίλων μας, συνεχίζοντας την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων,  με στόχο την ευζωία τους.

Έτσι το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου 2021 στην Σύγχρονη  Κτηνιατρική Στέγη του Δήμου Φυλής πραγματοποιήθηκαν στειρώσεις σε 50 γάτες.

Οι φιλόζωοι που συμμετείχαν στη διαδικασία κατά την ολοκλήρωσή της,  μαζί με τις στειρωμένες γάτες τους, έλαβαν πολύτιμες  ιατρικές συμβουλές και φαρμακευτικό υλικό.

Εκπρόσωποι τους άλλωστε που συνδράμουν το έργο της Υπηρεσίας  του Δημοτικού Προγράμματος Διαχείρισης των Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς, στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, επαινούν δημόσια, τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Φυλή,  για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ζώων.

“Αυτό για το οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά  ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού,  είναι να συνεχίσουμε με αμείωτους ρυθμούς τον προγραμματισμό μας, στον ευαίσθητο τομέα της Διαχείρισης των Αδέσποτων. Απαραίτητη σε αυτή μας την προσπάθεια,  είναι η  συνεργασία με τον Φιλοζωικό – Πολιτιστικό Σύλλογο “Αγαπάζω” και των Ζωόφιλων συμπολιτών μας.

Με τις γνώσεις, τις προτάσεις και τη συμπαράστασή τους, συνδράμουν στο καθημερινό μόχθο που απαιτεί η φροντίδα των αδέσποτων ζώων.  Είναι υποχρέωσή μας, να τιμούμε την Παγκόσμια Μέρα και κάθε μέρα για τα ζώα, όχι με λόγια αλλά με πράξεις” επισημαίνει στο μήνυμα του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης.